FP

入行17年出處女寫真 33歲李彩華 半裸露背搶攻書展

一年一度嘅書展己經開始,再次成為寫真界爭妍鬥麗嘅舞台,除咗一眾新晉?模,就連現年入行17年、現年 33歲李彩華 都處女下海,推出同名寫真集《RAIN》,同一班後輩鬥靚鬥身材。雖然李彩華已經年過三十,同班後生女嘅年齡相差起碼成十年,但 依然樣靚身材正,寫真仲半裸露背同大玩魚網絲襪,成功俘虜一眾宅男歡心!

33歲李彩華 寫真大解放

出道17年嘅 33歲李彩華 到宜家先出寫真集,佢話其實多年來都好想出寫真,只係一直無機會,就算今次拍攝工作的籌備時間都好短,又得兩日由內地趕番香港進行拍攝,都好希望成事。Rain嘅身材可能不及其他?模豐滿,不過輯相呈現到佢身材均勻,線條好好,半裸大露背、化身性感小野貓, 李彩華 都完全carry到。今次大解放,李彩華話靚、唯美就得,效果唔係意淫,男朋友過目時,仲笑言唔夠性感呢!

李彩華

內地勁賣八萬本

李彩華這本處女作,在大陸已經有八萬本的銷量,又有十幾個廣告商認購咗,睇嚟大家對昔日走純情小背心嘅Rain,作性感大解放都深感興趣。Rain透露今次出寫真純粹為慈善,收益扣除成本後會捐去幫助山區兒童。李彩華早前到書展幫寫真谷人氣,當日佢打扮性感,着晒Deep V、魚網黑絲、配緊身超短褲,再加埋閃令令珠片牛仔褸,相當養眼。不過,有網民就覺得大媽味濃,話大陸啲大媽先會珠片衫配魚網黑絲。究竟係潮味,定娘味,大家自己定斷!

Rain力谷34C上圍,仲玩埋魚網黑絲,成功製造話題!
李彩華
Rain話好滿意拍攝成果,見到反應咁好都好開心!

李彩華

李彩華

凍齡成功 寫真sell唯美

寫真除了性感相,李彩華散發出陣陣少女味, 睇相唔講仲以為佢得廿幾歲。書展上,Rain被問到會唔會再出寫真集,佢話「可能啦,但唔知啦!」至於男友有冇叫佢影得再激啲?Rain笑言:「下次可能叫佢操刀(幫你影相?)佢影得差,影到我腳短,要教佢影!」索樣十年如一日,fans就當然希望有下次啦!

以前同宜家,似乎真係分別唔大喎!

李彩華

全文完