雞排妹

雞排妹背心晒玉背 手中握住肉色圓柱條…

台灣女星鄭家純(雞排妹)身材索爆、樣子清純,確係唔少男士們心中的女神!之前雞排妹去日本讀書,近日返到台灣,第一件事竟然係私會情人,講的情人係佢隻貓貓!日前佢喺IG上載一張高炒相,但張相入面,竟然有肉色圓柱條狀物亂入….

撰文:東方新地|圖片:Instagram

雞排妹背心晒玉背

雞排妹話,佢返台灣第一件事就係幫貓剃毛、沖涼,喺IG上載一張佢紮起長髮、換咗背心短褲,幫貓剃毛嘅相。但張相一出,有唔少網民就見到啲唔應該見嘅嘢,睇到紅都面埋,唔通佢post不雅相??

唔知大家有冇見到?可能係光線問題,唔少網友眼花又心邪,話見到「肉色長條物」、「連光澤都好像XDDD」。雞排妹見到網友嘅留言都喺留言區講:「謝謝大家的慧眼提醒……。」

雞排妹

雞排妹

之後雞排妹俾大家睇到物品真面貌,原來係「粉膚色的電動剃刀」。佢就冇特別解釋,只留下「…………」,一堆粉絲就笑言話:「被誤會的苦主出現了」、「照片角度太容易讓人誤解啊!」

雞排妹

雞排妹咁正,又真係好難怪網民們咁敏感、想入非非……

關鍵詞
雞排妹