張嘉兒

【婚姻合伙人】「豬扒港姐」張嘉兒變靚進化史 Pizza臉變法包!

喺無綫劇《婚姻合伙人》除了主角楊明及高海寧,劇中飾演楊明舅姨Cat姐的前港姐張嘉兒同樣搶鏡,唔少網友都話佢比以前靚咗好多!睇番張嘉兒雖貴為07年港姐冠軍,但一當選已遭網民嘲佢為「豬扒港姐」、「闊面港姐」、「史上最醜港姐」,之不過隨住時間過去,張嘉兒變靚技術愈來愈高超,當年同依家嘅眼大、面尖截然不同,依家就一齊睇佢嘅變靚過程啦!

 

撰文:東方新地 │圖片:新傳媒圖片、張嘉兒Instagram張嘉兒Facebook

張嘉兒 愈變愈靚

張嘉兒在無綫劇《婚姻合伙人》有份演出,今年5月7日佢就生咗細女Hannah,雖然張嘉兒坐月及照顧BB,但佢都不忘喺IG宣傳套劇,久未喺幕前露面,好多觀眾望住張嘉兒都一頭問號,就係「點解佢靚咗咁多嘅?」

嘉兒話拍呢套劇係佢生完第一胎後嘅劇集,佢喺IG大讚同劇演員相處融洽,而且Gigi姐仲不時煲湯、煲糖水畀佢哋食,好貼心!