kong fi

TVB上位小花真身 江嘉敏初熟水著曝光

23歲宅男女神江嘉敏,近日在《誇世代》同張繼聰一段「大叔戀」,搞到網民日日追住睇;不過,外表純過蒸餾水的江嘉敏真身非如此,實情是卜卜脆17歲就做私影妹,三點式水著任睇微胖初熟身形,20歲更因拍電影被歌手曹震豪私有化。近日同王浩信拍攝新劇《兄弟》,江嘉敏更姣精現形,除咗姣黐人夫王浩信,對住班幕後更連環放電,有殺錯冇放過,名副其實TVB新姣霸!

撰文:東方新地

圖片:新傳媒圖片庫

江嘉敏 初熟水著曝光

江嘉敏拜去年《親親我好媽》純情學生妹形象所賜,成為新一代氣質女神,火速在網絡走紅,獲讚又pure又true,不過宅男女神真面目其實並不純情。在新劇《兄弟》升呢做女一,江嘉敏同男主角王浩信有唔少對手戲,最近就有工作人員爆料,指江嘉敏拍劇期間如同發電廠,逢佬必電。

江嘉敏
江嘉敏拜去年《親親我好媽》純情學生妹形象所賜,成為新一代宅男女神,火速在網絡走紅。

 

江嘉敏
江嘉敏17歲已經狂拍私影,做Model經驗豐富,不過水著晒身材就不常見,睇怕今次又令班宅男暈其大浪!