周杰倫

周杰倫天王女出巡 餅印女首曝光

台灣天王周杰倫同24歲台澳混血老婆昆凌結婚三年多,先後誕下一對寶貝仔女,雖然周董同老婆不時在社交網晒仔女親密互動,但極之保護仔女隱私的他,放相唔係背面就例必遮遮掩掩,始終唔肯讓兩歲多女兒Hathaway(小周周)及十個月兒子Romeo(小小周)全面曝光,令大家非常好奇周董一對寶貝,同爸爸媽媽有幾似樣!不過,本刊日前就獨家捕獲天王女由媽咪昆凌陪出巡,兩歲九個月的小周周超活潑,行路蹦蹦跳,紮住牛角辮的她,面珠肥嘟嘟,但無論眼睛、小嘴和下巴,都同爸爸周董餅印一樣,得意度爆燈!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片庫、周杰倫IG

周杰倫護女 遮大半塊面

周杰倫同昆凌15年1月在英國古堡結婚,婚後已火速造人成功,女兒Hathaway(小周周)不經不覺已經兩歲九個月大,周董雖然不時會在個人社交網晒拖女親子生活,但始終唔肯讓仔女正面曝光,為免令子女真面目曝光,每次出入都十級戒備,令外界對周董一對寶貝更加充滿好奇。

周杰倫
周杰倫不時在個人社交網晒愛女相,不過次次都是拍背影唔肯讓女兒正面曝光
周杰倫
不過,周杰倫上年12月終於忍唔住,拍低得意活潑的小周周搖住頭跳舞片,放上社交網,雖然刻意遮眼,但小周周可愛又富動感,條片點擊更高達145萬人次觀看。

周杰倫
上年 10月,周杰倫在台北小巨蛋舉行「地表最強」演唱會,當時老婆昆凌就帶女到場睇爸爸演出,小周周跟隨住爸爸歌曲手舞足蹈, 狂搖手上的螢光棒,動感十足!