任達華囡囡

任達華琦琦13歲囡囡任晴佳 遺傳最強DNA 仲有一班長腿星二代!

雖然好多人覺得唔啱聽,不過現實就係咁殘酷,今時今日養兒育女唔止要贏在起跑線,正所謂基因決定一切,娛樂圈就有一班明星名模第二代深得父母遺傳,講緊嘅係任達華同琦琦嘅13歲囡囡,人仔細細已經九頭身、長腿、仙氣十足又有巨星氣場,未出世已經注定手長腳長高人一等,點止贏在起跑線,簡直係贏在射精前!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片庫、琦琦IG

任達華琦琦囡囡 有43吋長腿

話說任達華同琦琦個獨女任晴佳今個母親節處女登場擔任首飾品牌模特兒,仲跟住媽咪一齊去到鋪頭揀母親節禮物。13歲女身高已經超過5呎7吋,眼大鼻高、樣子甜美,隨意一身白T、熱褲平底鞋,又pure又true。五官完全集合父母優良DNA,不過一對又直又長的43吋長腿,更加搶晒鏡!

任達華囡囡
第一次做品牌model的任晴佳日前同埋媽咪去首飾店揀母親節禮物,13歲女生得牛高馬大,內裡仲係乖巧小女孩,坐在琦琦大腿撒嬌。

任達華囡囡

任達華囡囡
任晴佳專心揀首飾送畀媽媽,旁觀者就專心研究小美人對43吋又長又直嘅長腿,都係嗰句,這些機會⋯⋯