鍾欣潼

龍虎豹蛇合體!容祖兒趕及攞簽證 飛美國見證阿嬌婚禮

鍾欣潼(阿嬌)和台灣「醫界男神」賴弘國(Michael)於美國時間25日在洛杉磯舉行甜蜜婚禮,準新郎Michael與親友從台灣飛抵當地打點場地,要給阿嬌一個浪漫完美的婚禮,好姊妹蔡卓妍(阿Sa)、Yumiko及何超蓮等都已經飛抵當地,容祖兒(Joey)早前因美國簽證過期,本來未能夠到當地見證阿嬌嘅人生大事,不過阿Sa剛剛喺社交網上載與Joey等人嘅合照,原來Joey最後成功攞到簽證,仲趕得切飛嚟美國出席婚禮,真係恭喜晒!

撰文:東方新地 |圖片:Instagram、新傳媒圖片

龍虎豹蛇合體!容祖兒趕及攞證 飛美國見證鍾欣潼結婚

Joey興奮地發文表示:「傻人有傻福,經歷了最驚險的四天,機票改了又改。尋晚出境又唔記得帶身分(份)證,在飛機又成晚瞓唔着,到步後仲唔見左(咗)頂帽,頭大容量細的悲歌。總之過程唔重要最緊要結果,我終於在最後一刻拿到簽證,可以給我最親愛的嬌一個驚喜,開心感動刺激兼而有之,我嘅人生好像過山車一樣,祝明天一切順利!#龍虎豹蛇合體」

傻人有傻福 經歷了最驚險的四天 機票改了又改 尋晚出境又唔記得帶身分證 在飛機又成晚瞓唔着 到步後仲唔見左頂帽 頭大容量細的悲歌 總之過程唔重要最緊要結果 我終於在最後一刻拿到簽證 可以給我最親愛的嬌一個驚喜 開心感動刺激兼而有之 我嘅人生好像過山車一樣 祝明天一切順利 #龍虎豹蛇