陳法蓉

帶著老父去旅行 陳法蓉:和爸爸一起什麼也好

陳法蓉喺深宵熱播嘅《刑事偵緝檔案III》中飾演的柏恩桐,角色都算慘,呢幾集講佢呢頭大勇被分手,轉頭無端端「被自殺」,搞到大勇難過又自責。

不過現實中陳法蓉 (Monica)都好幸福,因為近年Monica大部分時間北上拍戲,但非常重視家庭生活的她不忘抽空陪伴家人, 不時見佢喺微博貼父女合照,早前的父親節Monica亦有喺微博貼同爸爸嘅合照,原來兩父女一齊去旅行,認真孝順呀!

編輯:東方新地|原文:Sunday Kiss |圖片:陳法蓉微博

《刑事偵緝檔案III》第38集 大勇自責害死恩桐

陳法蓉喺《刑事偵緝檔案III》飾演的柏恩桐都算慘,丈夫與妹妹通姦,傷心的恩桐出走澳門,丈夫與妹妹卻先後被謀殺!陳法蓉之後暗鍾意咗大勇,但被對方拒愛!

刑事偵緝檔案
大勇自責害死恩桐,與Jessie復合蒙上陰影。

恩桐自殺身亡

恩桐接受不了非常傷心,便到酒吧借酒消愁,回家後被發現口吐白沫,眾人以為佢自殺而死,但其實係遭人毒害,想知兇手邊個?即click以下連結:

《刑事偵緝檔案III》結局篇劇情第37-38集 | 大勇翻撻Jessie | 恩桐自殺身亡