黃心穎

黃心穎曾洗腦式誘馬國明棄母 密謀獨霸兼狂洗男友錢!

黃心穎許志安偷食斷正,網民都立即想起大家的另一半,馬國明鄭秀文。出名是孝順仔的馬明,與心穎拍拖初期曾承諾婚後都會與母親及家人同住,深信婆媳關係一定無問題。但從來不愛拘束的心穎如同一匹野馬,為進一步獨霸馬明,早前不惜日夜進行「洗腦」!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片庫、黃心穎IG

黃心穎與許志安偷食斷正

黃心穎跟許志安,好像「大纜都扯唔埋」,不過今日就有傳媒收到讀者爆片,看到心穎與許志安共同上車,由大坑到鯉魚門短短十幾分鐘的車程,黃心穎起勢錫兼胸壓許志安,許生又時不時摸心穎大脾。

黃心穎

片中見到二人又摸又攬又錫,隱約聽到心穎說:「so sad…我好悶」跟住拉開安仔隻手,安仔惟有將手放在心穎大腿上,不過3秒後又忍唔住撩心穎手仔十指緊扣。由大坑到鯉魚門,二人激咀超過20次。不過全程都好似係由心穎主動挑逗安仔,不停攬住佢狂錫,其中一次更錫了近1分鐘,心穎又將手放在安仔腿部附近游走;當車輛駛入隧道後,心穎再次飛擒大咬狂咀安仔,咀完後忘形到連口罩都戴歪了,其間隱約聽到心穎說:「返屋企,唔好驚喎!」