書展2019

【書展2019】6大經典寫 真女神逐個睇 網民:當年真係百家爭鳴!

一年一度的書展2019星期三(17日)開始,今年就有6位明星推出寫 真集以及散文集,當中包括美魔女、兩位男星仲有網絡女神㖭!回顧過去,書展最受注目的絕對係一眾Model的寫 真互片,互寸對鬧火花四起,猶如戰國時代。但今非昔比,依家寫 真規模愈來愈細,亮點唔多,好快就唔記得。回想當年百家爭鳴之時,一個又一個寫 真女神𡃁模,佢哋啲靚相陪伴不知多少男孩長大變男人,依家就同大家回顧一下,真係好懷念!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片、Instagram

 

書展2019 經典寫 真女神逐個睇:

1|Angelababy

書展2019又開始!講到寫 真鼻祖,點可以唔提Angelababy,Baby深明自己輸兩球先天缺憾,出道首本寫 真以日系少女,高貴嫵媚風格,避重就輕,成功俘虜不少男士。首本寫 真彈起之後,立馬告別寫 真界,北上發展,愈撈愈紅。Baby現時在內地紅透半邊天,早年嫁咗畀黃曉明,依家仲有個囝囝小海綿。

書展2019
書展2019又開鑼,Baby雖然已經冇再出寫 真集,但依家睇番當年佢啲靚相都覺得好經典!

 

書展2019

 

書展2019