唐文龍

葡萄兄弟嘉穎做老襯 唐文龍趕撻女公關

48歲寡佬唐文龍,上月參加好兄弟鄭嘉穎峇里的婚宴,酸溜溜表示自己仲未有著落:「眾兄弟都祝福我係下一個!我都想!」言猶在耳,原來唐文龍已趕撻開PR公司,曾介入周永恆趙頌茹婚姻的小三Ruby (劉依靜),更愛得癡纏,即使超強颱風「山竹」殺到亦連日頻密約會。對於撻著唐文龍,Ruby坦言:「性格夾唔夾,要了解吓先!」兼大讚唐文龍係好男人,但一提賤男舊愛周永恆即刻落晒閘:「佢不值一提,當發場噩夢!」明顯要同賤周劃清界線!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片、Instagram

唐文龍 獲兄弟鼓勵

拍完《溏心3》人氣急升,唐文龍被封男神筍盤,先後被拍到約會十億有錢女黃文意,又指撻著打女楊柳青,但原來通通係冇米粥,上月參加鄭嘉穎婚宴,更開到口想在兄弟中下一個結婚。據知情者透露:「文龍好羨慕嘉穎同Grace拍拖三年就修成正果,佢話自己仲冇著落,班兄弟咪鼓勵佢,話只要緣份到,可能下一個就係佢。佢不知幾受落,睇得出佢好恨快啲成家!」原來,唐文龍已成功撻著女公關新歡,曾介入周永恆趙頌茹婚姻的小三Ruby (劉依靜)。

本來大纜扯唔埋,不過一次友人飯局就將正氣型佬唐文龍同Ruby劉依靜拉埋。據知情者透露:「Ruby覺得文龍好博學,同佢一齊有好多話題,文龍好鍾意研究電影,咁啱Ruby又鍾意睇戲,加上嚟緊Ruby公司會投資搞環保塑膠生意,文龍係支持環保人士,所以成日搵文龍攞意見,佢哋真係好投契!」