最靚孕媽

盤點娛圈10位最靚孕媽!邊個話陀B一定走樣㗎⋯

近期娛樂圈女藝人有喜嘅好消息一個接一個,昨晚岑麗香都宣佈造人成功,大家都替佢開心,而香香嘅好姊妹李亞男現時陀B九個月,12月就是預產期,隨時生得。其實生BB除咗擔心BB健康、成長、供書教學,對媽媽最切身的考慮,就是外表會變得大不同,雖然面對這麼恐怖的變化,但一眾女星還是無畏無懼的向著生兒育女的方向前進,即眼見個個星媽陀住BB都一樣咁靚,其實大住肚都唔一定要著鬆身顯肥嘅孕婦裝!要少女味有,要潮味都有,要女人味更加有!好似以下呢10位最靚孕媽,陀B期間一樣Keep住靚靚!

 

原文:More|圖片來源:Instagram、電視截圖

盤點娛圈十個最靚孕媽

1. 李亞男

李亞男早前在與王祖藍拍拖9週年的日子宣佈有喜,結婚3年終於傳來好消息,一眾好友都為他們感到開心!陀B期間,李亞男長胎不長肉,手腳仍然纖瘦。加上她身形高挑,衣著打扮素來也有品味,相信也會是個值得參考的靚媽人選!

李亞男搞Baby Shower迎接愛女

上周,李亞男和老公王祖藍大搞Baby shower派對,興奮迎接愛女。李亞男喺社交網晒出好友合照,更用英文留言,多謝大家:「Thank you all for your love and welcoming our baby girl into this world !! can’t wait to meet her !」