周汶錡

素顏周汶錡晒與大仔盞鬼賣萌照 網友:皮膚幾好!

名模周汶錡(Kathy)自從與法籍丈夫Julien Lepeu,誕下兩位可愛囝囝,便不時在社交網站大晒天倫樂,繼早前上載同兩位囝囝嬉水片段後,周汶錡日前就為大家送上與大仔Jacques萌到爆燈嘅合照,網民大讚大仔笑容可愛得意之外,亦周汶錡嘅素顏一面!

文:JK|資料來源、圖片來源:周汶錡Instagram|編輯:Kayla、東方新地

素顏周汶錡晒與大仔盞鬼賣萌照

可愛照中可見周汶錡同大仔Jacques一齊做起盞鬼表情,嘟嘴、眼仔碌碌同眯眼樣樣齊!相片不但有表情一向多多的大仔Jacques,同時兩母子互相依傍,更顯親情滿載。周汶錡就留言hashtag了「#funnyfaces」、「#mylove」、「#happyhoilday」、「#jacqueslepeu」、「#lepeufamily」。

不少網民都大讚Jacques可愛,「大仔的笑容真係靚,好可愛」,可愛得惹人想錫佢一啖!亦有人大讚周汶錡素顏也很美,事關除咗可愛嘅大仔成為焦點外,最難得係媽咪周汶錡今次係少有地素顏出鏡呢!