黃子華

幫蘇永康拍個唱宣傳片!黃子華抱B 慈父上身

黃子華自從上年完成最後一場棟篤笑之後,就已經好少公開露面。不過,近日佢就已經重出江湖。子華最近上載咗一條湊仔短片,片中子華一手抱住BB,仲抱到好熟手咁,成個慈父樣出晒嚟!餵奶嘅時候,子華一知道支奶溫度唔啱BB飲,即刻叫人再沖過添,真係成個爸爸咁呀!

原文:Sunday Kiss|編輯:東方新地| 圖片來源:Instagram、電視截圖、黃子華Facebook、東方新地、東星娛樂

黃子華慈父上身

現年58歲嘅黃子華一向感情生活低調,不過近日佢就忽然變咗湊仔公,仲抱住個BB一齊上鏡!片中,子華好熟手咁抱住個BB,仲變晒聲氹個BB食奶嘴,望住BB個時仲流露出一臉慈父樣,Sweet到爆呀!

黃子華
黃子華抱B嘅時候不停甜笑,Sweet到呢

不過,眼利嘅網民見到子華身後嘅相就一定問「點解會有蘇永康同佢囝囝Jazz嘅?」其實子華係幫蘇永康拍緊演唱會宣傳短片,子華抱住嘅BB其實都係假㗎!條片喺由子華自編自導自演,片名仲以「契爺的禮物」嚟上載到Faebook,真係出心出力呀!

黃子華
子華一知道支奶溫度唔啱BB飲,即刻叫人再沖過添