降魔的2.0

【降魔的2.0】監製大爆新劇重要角色獲異能 隱藏XX力量降魔伏妖!

話說《降魔的2.0》正在進行拍攝階段,而唔少人都好想知新一輯嘅劇情會發展成點,而近日《降》嘅編審同監製就分別大爆劇中有位重要角色將會獲得特別力量,協助馬季降魔伏妖!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒、劇照、電視截圖

《降魔的》開拍續集!

去年台慶劇《降魔的》播出後深受歡迎,套劇講述一個有陰陽眼的的士司機馬季(馬國明飾)會接載「其他空間」的生物,當中穿插著降魔情節和一些感人的愛情和親情故事,靈異與感動集於一身!而在去年《2019無綫節目巡禮》上,TVB公佈開拍《降魔的2.0》的消息,主要由原班人馬演出,也會有新角色加入!

《降魔的》
馬國明話最開心《降魔的2.0》就係起碼無換到一班幕後人員,監製同編審都係一樣,相信合作時會更有默契!

降魔的

馬國明去年只得一套《深宮計》出街,但今年將會有三套劇演出,包括《白色強人》、《C9特工》及《降魔的2.0》!

早前《降魔的2.0》喺電視城進行開鏡拜神及試造型,相信劇迷最想知道係咪原班人馬演出?有咩角色加入?續集會加碼去到25集!小馬、芷若、啤啤、石敢當、Key man、莉莉、晶晶、紅眼魔之母都喺度,續集都加咗唔少新角色!