黃心穎

黃心穎早有預謀埋許志安身 鄭秀文曾突擊掃狐!

許志安(安仔)鄭秀文(Sammi)離離合合28年,而今年正是他們結婚5周年紀念,原是圈中公認的恩愛夫妻,但是今日竟爆出安仔與黃心穎在車廂中纏綿的短片,片段一出震驚了無數網民;正當大家都為Sammi同馬國明不抵時,有知情人士爆料,其實Sammi早已感應到有「狐狸」的出現,更曾試過突擊,展示正印氣勢。

原文:New Monday-八卦妹|圖片來源:鄭秀文IG、黃心穎IG|影片來源:IG|編輯:東方新地

許志安、黃心穎偷食斷正

該段短片長約16分鐘,片段安仔、心穎和男友人坐在車廂後座,男友人堅持先送心穎返家,戴了黑色口罩的心穎爆粗反對:「唔好扮嘢啦!X你!兜X咗我先?」安仔都撐心穎話要先送男友人返屋企,心穎再向男友人爆粗:「你住邊呀?X你!佢(安仔)送我返去呀!」安仔叫司機把車開去大坑,期間心穎曾主動蹺實安仔左臂挨在他身上,又用手袋遮掩偷偷地十指緊扣。約3分鐘後男友人抵家預備落車,安仔話:「而家你走先,跟住我返我屋企,佢(心穎)返佢屋企。」男友人:「你講堅?」安仔:「係,堅!」但男友人落車後二人跟司機說:「鯉魚門(心穎寓所地點)!」