黃心穎

【安心偷食】黃心穎偷食後首度回應:對唔住馬明

許志安(安仔)鄭秀文(Sammi)離離合合28年,而今年正是他們結婚5周年紀念,原是圈中公認的恩愛夫妻,但是今日竟爆出安仔與黃心穎在車廂中纏綿的短片,片段一出震驚了無數網民,而今日無綫高層樂易玲代心穎及馬明回應!

撰文:東方新地|圖片來源:鄭秀文IG、黃心穎IG

黃心穎偷食後首度回應

無綫高層樂易玲今日回應傳媒,她更代心穎回應:「琴日好多記者搵我,我話想沉澱一下,點去處理這件事,同公司及同事商量點去回應。噚晚同心穎傾咗好耐,佢好後悔好後悔,佢知道自己犯咗好大嘅錯,佢好對唔住受牽連嘅人,特別係父母及家人,對唔住公司、對唔住馬明同馬明嘅屋企人。呢一刻佢嘅情緒仍然未平伏。公司覺得佢需要休息一段時間嘅。」

至於大家都好關心嘅馬國明,樂易玲表示他目前心情OK,樂小姐說:「馬明話佢OK,大家唔使擔心佢。馬明佢好乖,佢自己要求繼續開工,叫大家唔使遷就佢,所以佢今晚會繼續如常開工拍攝《降魔的》外景。」