卓林

結婚半年現感情危機?卓林陪Andi睇急症力證情未變

吳綺莉女兒、19歲嘅吳卓林2018年11月同比佢大12歲嘅外籍女友Andi喺加國結婚,兩人一直表現恩愛,結婚半年,日前Andi在Instagram忽然撰英文長文,暗示有人不長進,更說:「請不要再打擾我,我想自己一個人,說再見吧,好嗎?」矛頭直指另一半卓林,惹來婚變疑雲,但二人可能只是耍花槍,事關當日有傳媒影到卓林陪Andi去醫院睇急症!

 

撰文 : 東方新地 |圖片:卓林IG、新傳媒圖片、香港開電視《娛樂頭條》視頻截圖、Andi IG

卓林 Andi加國閃婚

吳卓林去年喺IG宣布已經同31歲的網紅Andi結婚!從相中的結婚證書可見,兩人已於去年11月8日在加拿大多倫多結婚,並留言:「Love can make change. Love wins! ♡」

卓林
卓林同Andi去年於加國結婚!
卓林
卓林同Andi一直表現恩愛。

卓林IG上載婚禮片段,卓林同Andi穿上白色衫,Andi戴上簡單款白色頭紗,聽取婚姻注冊官宣讀誓言﹕「你願意娶這個女人嗎?愛她、忠誠於…」見卓林望住Andi甜笑,二人交換婚戒後開心擁抱。