余思霆

余思霆嗒歪星朱敏瀚管接送 偷食變正印兼同居!

日前17年國際中華小姐冠軍余思霆與歪星朱敏瀚(Brian)被爆蜜遊東京,終於肯公開認愛,其實兩人已升級至同居關係,坐正的余思霆上年年底已搬入男友沙田寓所,朱敏瀚連車都畀女友任用,親密關係始終包唔住!

撰文:東方新地|圖片:東方新地

余思霆偷食

現年25歲2017年國際中華小姐冠軍余思霆,上年已被踢爆跟無綫藝人朱敏瀚因拍劇集《好日子》撻著,當時余思霆與拍拖三年組合天堂鳥成員男友 Tyrese 分手,更連林欣彤亦牽連入內;不過,上年年底 Tyrese 受訪時就忍唔住承認,朱敏瀚才是他跟余思霆分手導火線,不過就指既然兩人已分開半年,不 願再提往事。

余思霆

余思霆
天堂鳥成員歐鎮源(Tyrese)

嗒歪星朱敏瀚

據知情人士透露:「思霆當選華姐冠軍之後,其實同 Tyrese 已經成日因為啲小事嗌交,不過每次Tyrese都會氹番思霆,但前年思霆拍《好日子》同Brian出雙入對,已經有人講番畀Tyrese知,佢兩個亦因為咁嗌咗場大交,之後一路冷戰,最終都係挽救唔到要分手。」