馬詩慧

細女王麗嘉失戀派「肉照」 老尷王敏德遷怒老婆馬詩慧

結婚27年、分別育有26歲王曼喜(Kayla)、24歲王麗嘉(Irisa)同 19歲王躍穎(Kadin)兩女一子,型男王敏德與超模馬詩慧基因超班,三姊弟高人 一等擁有模特兒好身材。當中二女Irisa上圍最豐滿、作風最大膽,繼長期派軍糧分享一系列露波邊、倒奶惹火照後,日前再破底線上載出浴相!對此王敏德直言身為老 竇極為尷尬,囡囡屢勸不果唔肯收手,據悉他嬲到遷怒老婆縱容女兒暴露成狂。

 

撰文:東方新地 圖片:新傳媒圖片、IG

 

馬詩慧細女 失戀派肉照

王家有女初長成,兩姊妹外形性格都夠標青!大女王曼喜Kayla年前出櫃,獲得父母欣然接受,二女王麗嘉Irisa則立志繼承馬詩慧衣砵,模特兒工作不少亦不時在網上分享靚相,不過鬼妹仔坦蕩蕩性格加上上圍零舍豐 滿,次次都被傳媒和網民放錯重點,集中討論其偉大胸襟。

王敏德
出事靚相係月初王敏德一家人飛往印尼峇里度假時 所拍,王麗嘉(Irisa)仲自爆係媽媽馬詩慧操刀拍。

 

馬詩慧
鬼妹仔性格又有媽媽撐腰,Irisa 堅持繼續分享靚相,不過亦鬧爆部分港男留言鹹濕不尊重更tag埋老竇王敏德,因此已經關閉留言功能。

 

王敏德好尷尬

以往堅守住內衣和比堅尼底線,老竇王敏德尚且公開表示不滿,今次Irisa索性出浴露埋蜜桃臀,王敏德都話「愈嚟愈差」兼尷尬:「Getting worse and worse!呢啲相對男人好,但對爸爸就好辛苦!好多朋友拎啲相問我係咪我個女,好尷尬!」