傅穎

讀者報料: 我表姐係theresa傅穎同屆唔同班同學,佢話theresa 舊時…

讀者報料: 我表姐係theresa傅穎同屆唔同班同學,佢話theresa 舊時…



小筠, on November 7th, 2011 at 4:00 pm Said:

我個表姐以前喺聖馬可中學讀書,校風都幾好, band1, 2中學,佢同theresa傅穎同屆不過唔同班,佢話theresa唔起眼唔突出,唔多講野既一個同學,最有印象都係見過佢剪過一個男仔頭,喺校內都冇參加過咩歌唱比賽,真係估唔到佢依家會係一個名星兼歌星, 仲要個樣靚左咁多,化妝既魔力真係大!

回顧近年傅穎變樣進化史 網民:數唔到Version幾!

藝人傅穎(Theresa)由出道至今都不下十次被人話整容,每次見都有不同的樣貌,而傅穎亦多次強調是化妝同角度的問題。而日前,她被邀到韓國首爾出席時裝周,身穿貼身裙的她當然在個人社交網站上大曬靚相,有網友看到後,即問:「今次進化到咩version?」


傅穎
傅穎

原文:New Monday-火星異種人|圖片來源:傅穎IG、新傳媒圖庫

傅穎以短髮新Look出席韓國時裝周!

傅穎(Theresa)日前有幸被邀到韓國出席時裝周,身穿貼身裙、剪下一頭短髮清爽Look示人,瞬間看完全認不出是傅穎本人。


近年主力北上發展的Theresa原來接了一部新片,並在劇中飾演警察,所以就為拍劇而狠心剪去長髮。


 

 

其實自她入行以來,都已多次被網友指有五官面貌全不同,而回看她初道時的相片和現今相比,真的差很遠,雖然她本人多次就否認整容,只是化妝同角度的問題,如此說來,莫非真是女大十八變?!

傅穎


 

傅穎

傅穎


傅穎

傅穎


傅穎

傅穎


傅穎

 

傅穎


 

傅穎

 

 

傅穎


傅穎

 

傅穎