張振朗額傷無礙已復工 未被多次黑仔經歷嚇怕

張振朗額傷無礙已復工 未被多次黑仔經歷嚇怕

TVB娛樂新聞

廣告

無線娛樂新聞台報導:張振朗無礙休息後復工 未被多次黑仔經歷嚇怕

張振朗 日前拍攝新劇《奪命提示》期間意外撞傷眉骨,事後需送醫縫合7針,經過休養之後呢日Owen正式復工,非常精神嘅佢就話康復進度理想,無咩大礙大家可以放心喇。

被外界稱為地獄黑仔王嘅佢,近年戰績一浪接一浪,不過「見慣世面」嘅佢就話冇有怕,唔會因為唔同意外而嚇窒自己,往後嘅動作戲依然會繼續上陣,不過幕後同事就提供唔同支援,令佢可以安心開工喇。

即刻Follow TVB 娛樂新聞台 Facebook專頁 https://www.facebook.com/TVBENews

登入myTV SUPER享受睇TVB自製節目7日包括娛樂新聞的免費點播 https://bit.ly/2TXLlM0

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:黃妍五月天BLACKPINK澳門站林敏驄周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZYNCT DREAM亦在香港開演唱會!小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

情人節應如何選購禮物給伴侶?

情人節快來臨,揀好禮物未呢?小編為各位錫伴侶的讀者精選出18大實用情人節禮物2023女朋友篇男朋友篇推介,平價及名牌都有!另外,不少酒店及餅店都有推出情人節朱古力禮盒,例如半島酒店、GODIVA、Venchi等,而MUJI更推出自製朱古力DIY,手殘男女也能做到!即看:情人節朱古力禮盒2023。想自己動動手的朋友們有福了,大家可以在家跟著情人節甜品食譜,自我製造「多巴胺」。

撰文:東方新地圖片來源:[email protected]娛樂新聞台資料或影片來源:[email protected]娛樂新聞台

讀者留言