FI

《3日2夜》天寒地凍搏命騷性感 陳瀅、劉佩玥 2揀1?巴打:why not both!

J2「睇肉」節目《3日2夜》去俄羅斯凍冰冰,班巴打都好擔心分分鐘冇肉睇呀!唔緊擔心,今次陳瀅、劉佩玥就決定豁出去!天寒地凍一樣性感上陣,大派福利呀!

撰文:占士@Central、kimmy│圖片來源:IG、TVB截圖 │編輯:占士@Central

陳瀅、劉佩玥 2揀1?巴打:why not both!

有乜嘢開心得過同好姊妹去旅行呢?陳瀅、劉佩玥首次主持《3日2夜》去俄羅斯,一上飛機已經high到爆,係咁喪自拍。

陳瀅3日2夜

《3日2夜》去俄羅斯梗係要影吓雪景,不過天氣凍到雪條咁樣,陳瀅、劉佩玥都只可以著住圍巾同大大件厚褸保暖,未有得騷性感住,但一樣都咁靚,所以話呢,拍嘢唔駛搵命搏嘅!

3日2夜3日2夜

3日2夜3日2夜

3日2夜3日2夜

3日2夜

3日2夜

3日2夜

3日2夜

3日2夜3日2夜

3日2夜3日2夜

3日2夜

3日2夜

3日2夜

陳瀅同劉佩玥呢個姿態真係唔知點樣形容好。

睇睇陳瀅、劉佩玥喺IG發嘅相,同喺《3日2夜》中嘅密實打扮相比,就似乎真係冇得比呀!

《3日2夜》既然被視為「睇肉」節目,陳瀅、劉佩玥又點可以唔露一露呢?

 

相關新聞:

3日2夜張曦雯玩過山車超搶眼

張曦雯首先帶大家到紅樹林捉泥蟹,更笑言怕濕身是不用著泳衣,只要穿上保護衣就可以了。

3日2夜張曦雯

大半集的時間,都穿上這件黃色的一字膊連身褲。

換貼身的白色上衣,簡簡單單也很吸引。沒辦法,因為樣子美身材好,穿甚麼也好看。

3日2夜張曦雯

對鏡頭露出滿足的表情~

3日2夜張曦雯

鏡頭一轉,就去了玩全南半球最高最斜的過山車。

這幕低炒就短短數秒啊!相機的位置放得太好了。

3日2夜張曦雯

3日2夜張曦雯

坐完第一個過山車後,她就去坐另一個倒頭過山車,準備上車前張曦雯說得眉飛色舞,小編也看得十分高興呢~~

最後就乘船出海,欣賞黃金海岸的黃昏美景。走過沙灘、甲板,她也沒有換上泳衣,聽上去確實有點失望。但事實是,張曦雯沒穿泳衣也超班了!

吃晚飯時她再換了一套橙色露肩的晚裝。吃甚麼都忘了,醉翁之意不在酒嘛~