2_1149A_aunt_P4_5

39歲謝霆鋒chok足十年 皮膚好到踩埋過美容界

謝霆鋒歌唱、廚藝了得唔在講,滑溜嘅肌膚最近更獲法國品牌睇中,獲邀擔任代言人,實行踩埋過美容界!

撰文、圖片:東方新地

謝霆鋒搞大型搖滾美食節 音樂美食瓣瓣掂

謝霆鋒近年積極拓展餐飲事業版圖,由佢一手創立嘅自家品牌「鋒味」亦搞得有聲有色,早前更一償心願將兩大強項音樂加美食大玩crossover,成功舉辦大型搖滾美食節,瓣瓣精瓣瓣掂!

霆鋒凍齡有 術,獲法國護 膚品牌垂青,重 金禮聘邀任代 言人。
霆鋒凍齡有術,獲法國護膚品牌垂青,重金禮聘邀任代言人。
霆鋒與周杰倫老婆昆凌出席品牌發布會。
走入展覽會場,霆鋒對新品嘅製作過程亦相當有興趣,不時提問了解。

chok樣十年不變 護膚秘訣:最緊要快

啱啱喺澳門完成「美獅鋒味搖滾美食節」,馬不停蹄嘅霆鋒旋即以大使身份出席法國品牌新品發布會。為配合新product,發布會現場布滿各式各樣嘅一比一仙人 掌,霆鋒自言置身於仙人掌花園感覺清新舒暢。之後,霆鋒即場分享其護膚心得:「最緊要係快、精準同方便。男士通常都怕麻煩,最好一支product搞掂晒,呢款product就啱晒。」睇見39歲嘅霆鋒chok樣十年不變,的確有說服力嘅!

面對各式各樣嘅產品,霆鋒都感好奇探索嘗試。
霆鋒置身於優美的仙人掌花園中,感覺清新舒暢。
對於霆鋒而言,選擇護膚品最緊要簡單快捷方便。