陳凱琳

《巨輪II》玩亂倫 獸父吳岱融侵犯陳凱琳

最新娛聞

廣告

《巨輪II》已經播咗30集,一直都係負評居多,除了因為女主角陳凱琳演技太浮誇之外,劇情又「娘」又悶,開電視嘅意慾簡直係零呀!不過昨晚播出嘅第31集,竟然出現Nana(陳凱琳飾)被養父高天鷲(吳岱融飾) 侵犯嘅重口味情節,睇到小編紅都面埋呀!未知昨晚收視如何?

 

延伸閱讀︰

《律政強人》美貌與智慧女神 張曦雯

搞寸怡謙婚宴 馬明 洪永城借醉開火

回憶舊時 父生邪念

劇情講到Nana睇返自己本日記,回想起四年前養父高天鷲因為做咗雜誌封面,兩父女高興到忘晒形攬埋一齊。但玩緊嘅同時,Nana養父對住愈大愈靚、身材又正嘅女兒竟然色心起,一臉邪念仲捉實對方隻手,嚇到Nana即刻返入房!

直到今年返香港,屋企冇人而Nana又沖緊涼嘅時候,高天鷲又衝入咗入房!被發現後就用個最老套嘅藉口,話自己唔知對方沖緊涼,想對方以為冇事……

惱羞成怒 侵犯Nana

其後劇情講述高天鷲去到羅威信(蕭正楠飾)屋企搵Nana拎返份協議書,Nana就順便同佢講清楚希望從此以後劃清界線。Nana避開養父,除咗因為4年前嘅事之外,仲因為想同威信結婚。高天鷲眼見心愛嘅女兒即將被自己最憎嘅人搶走,竟然惱羞成怒向Nana大嗌:「我愛你咪想搞你囉。So what?」然後一手抱佢入房撻佢落床,壓喺對方身上不斷強吻!可憐嘅Nana不斷掙扎反抗,高天鷲被仇恨蒙蔽雙眼一直侵犯女兒,直到聽到Nana用盡最後一口氣大叫:「你係我Daddy嚟㗎!」先停手。

向羅威信示威

由於Nana被高天鷲禁錮喺Office,威信就踩上去仲誓言要帶走Nana。為咗拆散佢哋,高天鷲仲呃威信其實Nana係一直企佢嗰邊,而且仲幫佢係威信手上面搶返碧山塊地。羅威信覺得非常愕然,仲思考緊嘅moment,高天鷲食住個勢補多腳:「Nana其實唔係我個女,係我條女呀!」

全文完

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:五月天BLACKPINK澳門站(2月4日預購)、林敏驄周興哲(1月28日公開發售)、周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZY(2月1日優先購票)和NCT DREAM亦在香港開演唱會!Sundaykiss為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

如何得知不同生肖在2023兔年感情、財運、事業、健康方面運程?有什麼生肖犯太歲及如何化解?

想知道12生肖於兔年運程如何?希望兔年在感情、財運、健康及事業方面更得心應手?Sundaykiss已為你準備好12生肖兔年運程,讓大家在兔年行個好運!犯太歲的朋友亦不用太擔心,有5大犯太歲生肖要留意小心多變化、多小人及易受傷,特別有2個月份要留意,Sundaykiss 為大家整合兔年5大犯太歲生肖化解方法

讀者留言