余思霆

五女獅城晒泳裝 華姐冠軍余思霆搶風頭

最新娛聞

廣告

唔少人都覺得近年選美節目沒甚睇頭,三甲佳麗都難令人留下深刻印象,應屆港姐冠軍係好具爭議性的雷莊?,咁應屆華姐冠軍余思霆你又記唔記得呢?話說余思霆早前決定簽約大台,近日獲派第一份工作,就係同陳凱琳、陳芷尤及陳婉衡等人拍攝旅遊節目《玩轉新加坡無限式》,期間大晒泳衣大合照,你話邊個最正呢?

余思霆應屆華姐冠軍

來自紐約的余思霆有着健康膚色及豐滿身材,加上陽光燦爛的笑容,如同一個活潑可愛美國女孩!喺華姐決賽第二環節中,余思霆戴上頭飾、手持火把扮演自由神像,再加上性感低胸裝及甜美笑容,令人難忘!之後又表演難度甚高的花式滾軸溜冰,儀態萬千,最終力壓林宣妤及馮盈盈成為國際中華小姐冠軍!

仙氣亞軍林宣妤

講到應屆華姐,唔少人都即刻諗起亞軍、來自馬來西亞的林宣妤,其標緻面孔及甜美笑容令人著迷,舉手頭足都散發陣陣仙氣,贏唔到冠軍有好多人替佢不值!不過佢同余思霆一樣已經加入TVB大家庭,嚟緊應該好多機會見到佢!

余思霆旅遊節目晒身材

加入TVB的余思霆近日與陳凱琳、陳芷尤及陳婉衡等人拍攝旅遊節目《玩轉新加坡無限式》,期間大晒一張五位美女的泳衣大合照,陳芷尤導彈身材勁吸睛,不過余思霆、陳婉衡及宋雙佳都唔輸蝕,谷到行晒事業線。最驚喜都係嘉穎嫂陳凱琳,罕有地同樣以三點式現身,不過就巧妙地用飲品遮一遮心口,不至被比下去!

其實除咗晒身材,余思霆首次做外景主持,同時感性地多謝一眾幕後人員及幾位拍檔,其中寫到:「真的覺得自己好幸運有一個這麼美好的開始,但我也知道將來的路會很辛苦。這趟旅程將會是我這輩子都不會忘記的旅程。」另外又逐一點名多謝陳芷尤、陳婉衡及宋雙佳。

余思霆網上派福利

有好身材就唔怕晒,余思霆不時都會喺社交網站po泳衣照,正呀!

將來應該大把機會見到余思霆~

全文完

常見問題

世界盃熱播中,電視台劇集方面有咩特別安排?

TVB台慶檔劇集陣容強勁,包括:晚上8:30黃宗澤蔡思貝主演嘅《法證先鋒V》,按此看劇集&角色介紹;到9:30播放《鐵拳》班底拍攝嘅《超能使者》,按此看劇集&角色介紹;而ViuTV包攬世界盃賽事播放,即睇緊湊嘅賽程表,仲有熱播中嘅原創劇《繩角》即將進入結局周⋯⋯按此看劇集&角色介紹

2022到2023上半年度演唱會多鑼鑼,有咩搶飛攻略?

本地歌手/組合包括:ERROR日前終於宣布12月中開show,門票於11月24日公開發售,按此看購票詳情;許廷鏗成立個人公司後開首個個人音樂會,門票將分為三個階段進行,於11月24日進行優先購票,按此看詳情;仲有闊別三年終於回歸嘅Clockenflap,將於2023年3月於中環海濱舉行,即睇場地及售票詳情;另外,疫情逐漸緩和,不少外國歌手/組合亦陸續宣布來港開Show與一眾粉絲久別重逢,包括:女團MAMAMOO舉行世界巡迴,香港站定於2023年1月7日,即睇票價及搶飛攻略;出道25周年的愛爾蘭男子天團Westlife都來香港開Show,仲要定於情人節2月14日亞博館Arena舉行,將於11月28日優先購票,按此看售票詳情

讀者留言