享受湊女生活不復出 謝安琪 :「我咁肥唱咩歌吖!」

外號「生煎包王子」的前藝人蕭潤邦(Oscar),其生煎包店生意愈做愈大,仲過海開到去港島!今日Oscar於銅鑼灣的新店開張,誕下女兒後鮮有露面的 謝安琪 (Kay)原來亦係股東之一,佢表示同Oscar仲係新人時已經認識!不過被問到幾時會復出唱歌, 謝安琪 就笑說:「我依家仲係好肥,唱咩歌吖!」

謝安琪 做生煎包店股東

Oscar的生煎包店生意愈做愈有,今日其位於銅鑼灣的首間港島分店開張,股東之一的阿Kay、JW、陳柏宇和小肥等人都有出席剪綵儀式,舞龍舞獅切燒豬當然少不了,而Oscar同「老闆娘」江若琳就例牌放閃,Oscar感謝女友支持,話有個女人支持自己,做事都特別起勁!

 

謝安琪 爆Oscar睇中佢

生完B女Karina後的阿Kay最近甚少露面,佢表示大埔店同銅鑼灣店都有份,原來佢同Oscar新人時已經認識:「Oscar一路好支持我、鼓勵我,我第一次出騷佢又嚟睇,我攞奬佢又會好激動,唔知佢嗰陣係咪已經睇中我!」另外又稱依家跟對方學做生意,希望經營自己的事業。

 

 

享受湊女生活 不復出

不過大家最關心的,當然係阿Kay幾時復出唱歌啦!但對此佢直言:「我依家仲係好肥,唱咩歌吖!」又稱以前日日要keep住工作狀態,但依家生活他條得多,非常享受湊女生活,一切以家庭為重。其實相信唔少人都好想再聽阿Kay唱歌,希望佢休息過後會考慮啦!

 

全文完