余思霆

余思霆嗒歪星朱敏瀚管接送 偷食變正印兼同居!

最新娛聞

廣告

日前17年國際中華小姐冠軍余思霆與歪星朱敏瀚(Brian)被爆蜜遊東京,終於肯公開認愛,其實兩人已升級至同居關係,坐正的余思霆上年年底已搬入男友沙田寓所,朱敏瀚連車都畀女友任用,親密關係始終包唔住!

撰文:東方新地|圖片:東方新地

余思霆偷食

現年25歲2017年國際中華小姐冠軍余思霆,上年已被踢爆跟無綫藝人朱敏瀚因拍劇集《好日子》撻著,當時余思霆與拍拖三年組合天堂鳥成員男友 Tyrese 分手,更連林欣彤亦牽連入內;不過,上年年底 Tyrese 受訪時就忍唔住承認,朱敏瀚才是他跟余思霆分手導火線,不過就指既然兩人已分開半年,不 願再提往事。

嗒歪星朱敏瀚

據知情人士透露:「思霆當選華姐冠軍之後,其實同 Tyrese 已經成日因為啲小事嗌交,不過每次Tyrese都會氹番思霆,但前年思霆拍《好日子》同Brian出雙入對,已經有人講番畀Tyrese知,佢兩個亦因為咁嗌咗場大交,之後一路冷戰,最終都係挽救唔到要分手。」

紙終究包唔住火,之前還死口唔認拍拖,日前余思霆就被踢爆同朱敏瀚蜜遊東京,連朱媽媽亦有同行,準婆媳關係明顯非常好,更被拍到返港後一齊返 回男方的沙田寓所搬行李上樓。證據確鑿冇得唔認,日前二人終於夾晒口供公開戀情,余思霆更大讚男友:「Brian係一個好好嘅男仔,好感恩佢嘅出現,希望大家以後一齊努力,一同成長!」

做跟得女友管接送

日前,余思霆在將軍澳電視城收工,行出電視城攞車,座駕正是男友朱敏 瀚早年購入的小房車,明顯心情大靚的她,更跟在電視城外等候的幾個 fans吹水一輪,才駕車去觀塘接男友,做埋司機接送男友去旺角,更唔怕悶在車上等對方收工,實行做跟得女友免男友有機作反!

成功踢走朱敏瀚拍拖多年女友坐正的余思霆,有指上年底已搬入男友位於沙田住所同居,不過,由於兩人事業剛起步,秘密同居根本唔想人知。據知情 者透露:「無綫好緊張旗下藝人嘅形象,上年思霆爆出同Tyrese 分手,幾角關係搞出好多新聞,無綫方面都有同思霆了解件事,所以佢哋拍拖都唔敢太高調,唔想因為拍拖影響到工作,大家有共識事業行先。」

余思霆變臉疑雲

當選華姐即爆出變臉疑雲,睇番選美前舊照, 余思霆鼻樑扁兼眼細, 同依家確實分別很大。

余思霆有份參與《兄弟大茶飯》 節目,做兩位主持蕭正楠及曹永廉的助手,開始被網民認識。

常見問題

世界盃熱播中,電視台劇集方面有咩特別安排?

IFA卡塔爾世界盃足球賽於11月舉行,每天都有隊伍晉級,分組賽中勝出者分別為…即看世界盃2022賽果一覽;想知道每天世界盃賽事賽果及各個小組積分表、出線走勢,按此看世界盃分組賽積分表;如想知道世界盃外圍賽五大洲各出線國家隊伍的戰績及積分榜,按此看世界盃2022外圍賽詳情;各個國家除了競逐冠軍錦標外,每國球員也同時爭取個人榮譽及獎項,按此看世界盃神射手及助攻王排行榜。而電視台劇集方面,TVB台慶檔劇集陣容強勁,包括:晚上8:30黃宗澤蔡思貝主演嘅《法證先鋒V》,按此看劇集&角色介紹;到9:30播放《鐵拳》班底拍攝嘅《超能使者》,按此看劇集&角色介紹;而ViuTV熱播中嘅原創劇《繩角》即將進入結局周⋯⋯按此看大結局劇情劇透

聖誕快將來臨,而2022到2023演唱會更是多鑼鑼,有咩搶飛攻略?

一年一度的聖誕節又到啦!今年聖誕各個商場都有各式各樣的聖誕擺設,小編為你整合多個聖誕好去處2022聖誕餐廳推介,與親朋戚友一同品嘗聖誕大餐。而交換禮物更是每年聖誕必備環節,不同價位的實用聖誕禮物推薦,定有一款啱你心意!而隨著疫情過去,有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:MC張天賦演唱會(12月20日公開發售)Westlife演唱會(12月1日公開發售)、許廷鏗演唱會(12月2日公開發售),更有Twins演唱會鄭秀文演唱會Clockenflap;喜歡K-pop的你亦有福了,因不少韓國天團更宣布有巡迴演唱會香港站,即睇:AOMG香港演唱會,5大人氣歌手大唱Hip Hop騷(12月5日公開發售)、MAMAMOO演唱會!小編為你整合了優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

讀者留言