鍾楚紅

凍齡鍾楚紅索過陳妍希喎!

最新娛聞

廣告

唔經唔覺,大美人鍾楚紅已經56歲,當年集氣質樣貌演技於一身的紅姑,今時今日依然仙氣迫人!日前紅姑出席韓國護膚品牌活動,兼且為自己與品牌合作的慈善相集宣傳。一身簡約露肩打扮的紅姑,容光煥發,雖然仲有幾年就60歲,但完全睇唔出少少老態,分分鐘索過陳妍希呀!

延伸閱讀︰

喱士睡裙伴舞 李亞男晒長腿為祖藍爭歌王

袁偉豪親整心太軟 豹嫂:我溶咗!

紅姑早前為相集,專程前往韓國濟州島取景,今次為慈善用途的相集限量300本,想買都唔係咁易!56歲都keep得咁好,據知全因紅姑生活飲食非常健康,近年從來唔捱夜!

近年經常周遊列國的紅姑,不時在微博分享旅行靚相。近日紅姑同37年前的舊拍檔劉松仁、劉江、杜琪峯飯局,靚絕全場,可惜紅姑講到明唔會復出拍戲,想睇佢做戲惟有買DVD!

全文完

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:黃妍五月天BLACKPINK澳門站林敏驄周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZYNCT DREAM亦在香港開演唱會!小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

情人節有什麼好去處推介?

情人節想攪攪新意思?多個商場都換上浪漫裝飾,讓情侶們甜蜜打卡,更有商場設置「戶外星空影院」,讓情侶們在漫天星宿下一邊欣賞電影,享受溫馨時光!即看:情人節好去處2023;除此之外,相信各位都很苦惱要揀甚麼餐廳,編輯為大家精選15間情人節餐廳,包括fine dining、自助餐、扒房及米芝蓮餐廳,價錢有平有貴,快啲bookmark定同男女朋友過一個浪漫情人節!

讀者留言