台慶

台慶女星紅地氈鬥靚 邵珮詩張秀文最噴血

最新娛聞

廣告

過往TVB台慶,全台藝人例必盛裝出席,一眾花旦小花喺紅地氈上鬥靚鬥性感,不過日前無綫高層下達「限奶令」要求女藝人收起性感,令唔少觀眾 (尤其男士)叫苦連天,擔心會唔會個個女星封到上心口?不過大家似乎多慮了,昨晚TVB 50周年台慶咁開心,女星們都着到有咁靚得咁靚,性感的繼續性感,高貴的一樣咁高貴,依家一次過欣賞晒!

台慶女星紅地氈鬥靚

日前無綫高層下達「限奶令」,就話唔鼓勵女藝人性感示人,拍攝着泳衣都要着T-shirt,搞到大家好期待台慶呢晚眾女星會着咩!先望望幾位當紅的一線花旦,雖然唔係噴血性感,不過夠晒高貴大方,唔一定下下酥胸半露先係靚的!

朱千雪

黃翠如

王君馨

蔡思貝

岑麗香

唐詩詠

李佳芯

黃智雯

迷人透視裝

唔大露事業線,有時若隱若現同樣吸引,透視裝女星邊位最靚?

胡定欣

黃心穎

田蕊妮

朱晨麗

吳若希

王卓淇

齊齊做「影後」

以下幾位女星齊齊做「影後」,白滑玉背非常吸睛!

馮盈盈

陳凱琳

張曦雯

陳自瑤

無視「限奶令」鬥性感

都係嗰句,台慶大日子咁開心,所以真係唔少女星都無視「限奶令」,齊齊晒性感!其中以2014年港姐冠軍邵珮詩及TVB咪神張秀文最搶眼,睇到人嘩嘩聲!

邵珮詩

前港姐冠軍邵珮詩呢晚突然大解放,前面真空晒「八字波」,後面超級大露背,出「限奶令」後反面露得仲誇張,厲害!

 

張秀文

大台咪神張秀文一向都係紅地毯贏家,呢晚佢以黑色超Deep V裙出戰,上身晒「胸器」,下身再露修長美腿!Sammi就話所謂「限奶令」都係保障女藝人,而唔係俾壓力佢哋,適當場合係可以性感的!

 

湯洛雯

 

劉佩玥

姚子羚

沈卓盈

麥明詩

江嘉敏

鄧佩儀

莊思敏

常見問題

世界盃熱播中,電視台劇集方面有咩特別安排?

IFA卡塔爾世界盃足球賽於11月舉行,每天都有隊伍晉級,分組賽中勝出者分別為…即看世界盃2022賽果一覽;想知道每天世界盃賽事賽果及各個小組積分表、出線走勢,按此看世界盃分組賽積分表;如想知道世界盃外圍賽五大洲各出線國家隊伍的戰績及積分榜,按此看世界盃2022外圍賽詳情;各個國家除了競逐冠軍錦標外,每國球員也同時爭取個人榮譽及獎項,按此看世界盃神射手及助攻王排行榜。而電視台劇集方面,TVB台慶檔劇集陣容強勁,包括:晚上8:30黃宗澤蔡思貝主演嘅《法證先鋒V》,按此看劇集&角色介紹;到9:30播放《鐵拳》班底拍攝嘅《超能使者》,按此看劇集&角色介紹;而ViuTV熱播中嘅原創劇《繩角》即將進入結局周⋯⋯按此看大結局劇情劇透

聖誕快將來臨,而2022到2023演唱會更是多鑼鑼,有咩搶飛攻略?

一年一度的聖誕節又到啦!今年聖誕各個商場都有各式各樣的聖誕擺設,小編為你整合多個聖誕好去處2022聖誕餐廳推介,與親朋戚友一同品嘗聖誕大餐。而交換禮物更是每年聖誕必備環節,不同價位的實用聖誕禮物推薦,定有一款啱你心意!而隨著疫情過去,有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:MC張天賦演唱會(12月20日公開發售)Westlife演唱會(12月1日公開發售)、許廷鏗演唱會(12月2日公開發售),更有Twins演唱會鄭秀文演唱會Clockenflap;喜歡K-pop的你亦有福了,因不少韓國天團更宣布有巡迴演唱會香港站,即睇:AOMG香港演唱會,5大人氣歌手大唱Hip Hop騷(12月5日公開發售)、MAMAMOO演唱會!小編為你整合了優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

讀者留言