台慶

台慶女星紅地氈鬥靚 邵珮詩張秀文最噴血

過往TVB台慶,全台藝人例必盛裝出席,一眾花旦小花喺紅地氈上鬥靚鬥性感,不過日前無綫高層下達「限奶令」要求女藝人收起性感,令唔少觀眾 (尤其男士)叫苦連天,擔心會唔會個個女星封到上心口?不過大家似乎多慮了,昨晚TVB 50周年台慶咁開心,女星們都着到有咁靚得咁靚,性感的繼續性感,高貴的一樣咁高貴,依家一次過欣賞晒!

台慶女星紅地氈鬥靚

日前無綫高層下達「限奶令」,就話唔鼓勵女藝人性感示人,拍攝着泳衣都要着T-shirt,搞到大家好期待台慶呢晚眾女星會着咩!先望望幾位當紅的一線花旦,雖然唔係噴血性感,不過夠晒高貴大方,唔一定下下酥胸半露先係靚的!

朱千雪

黃翠如

王君馨

蔡思貝

岑麗香

唐詩詠

李佳芯

黃智雯

迷人透視裝

唔大露事業線,有時若隱若現同樣吸引,透視裝女星邊位最靚?

胡定欣

黃心穎

田蕊妮

朱晨麗

吳若希

王卓淇

齊齊做「影後」

以下幾位女星齊齊做「影後」,白滑玉背非常吸睛!

馮盈盈

陳凱琳

張曦雯

陳自瑤

無視「限奶令」鬥性感

都係嗰句,台慶大日子咁開心,所以真係唔少女星都無視「限奶令」,齊齊晒性感!其中以2014年港姐冠軍邵珮詩及TVB咪神張秀文最搶眼,睇到人嘩嘩聲!

邵珮詩

前港姐冠軍邵珮詩呢晚突然大解放,前面真空晒「八字波」,後面超級大露背,出「限奶令」後反面露得仲誇張,厲害!

 

張秀文

大台咪神張秀文一向都係紅地毯贏家,呢晚佢以黑色超Deep V裙出戰,上身晒「胸器」,下身再露修長美腿!Sammi就話所謂「限奶令」都係保障女藝人,而唔係俾壓力佢哋,適當場合係可以性感的!

 

湯洛雯

 

劉佩玥

姚子羚

沈卓盈

麥明詩

江嘉敏

鄧佩儀

莊思敏