唐詩詠

唐詩詠洪永城傳秘密復合兩個月

最新娛聞

廣告

最近TVB有新劇《棟仁的時光》播出,以「誰偷走了我的時間?」為主題,透過男主角袁偉豪和女主角唐詩詠生死糾纏嘅宿命,打造出奇幻浪漫故事。新劇出街的同時,今日有報道指36歲唐詩詠同分手唔夠一年的洪永城已經復合兩個月!一齊睇睇當事人唐詩詠如何回應?

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片庫、Instagram

唐詩詠洪永城 傳秘密復合兩個月

被譽為「不能錯過的女友」的唐詩詠,去年與拍拖兩年幾的洪永城宣布分手,據知洪永城一直想追番唐詩詠,早前佢入股曾志偉開設的西餐廳「老爺廚房」做小股東,報道指志偉哥及其他股東不時約埋詩詠落餐廳相聚,乘機造就機會給洪永城與女方多啲相聚。而日前有報道指洪永城已「螺」掂唐詩詠,兩人已復合兩個月!

唐詩詠 自己要過得開心

當事人唐詩詠日前出席新劇《棟仁的時光》宣傳活動,被問到現在感情狀況時,詩詠笑言作為一個女性,除咗愛情可以畀到開心自己外,更重要係諗乜嘢會令自己過得開心,又認為要搵到自己人生方向,同一時間就可以帶動到另半一齊向前行。

唐詩詠回應:笑話一則!

最近唐詩詠好勤力做運動,而且漸見成效中,而剛巧洪永城又開始積極玩健身,又搵教練操肌,就咁睇佢哋好似步伐幾一致咁!而詩詠終於回覆傳媒關於佢同洪永城復合一事,佢竟然話是笑料一則,睇嚟傳聞,只屬傳聞而已。

讀者留言