四女神齊集 朱千雪 化身「花仙子」

2o12年港姐季軍 朱千雪 ,人又靚又貼地而且讀書又叻,名副其實美貌與智慧並重,絕對係好多人心中的女神。千雪BB近日聯同蘇麗珊、顏卓靈與「女飛魚」歐鎧淳合作拍廣告,四人造型各有不同,健康性感,展示青春活力。雖然四位靚女各有優點,不過小編就認為千雪BB個「花仙子」真係冇得輸啊!

朱千雪 化身「花仙子」

呢個品牌以「foreverdermesgirl」為主題,邀請四位各有特色的年輕靚女拍攝全新網上宣傳廣告,其中千雪BB着上白色吊帶背心,躺在草地上擺出多個甫士,另外又攞住鮮花在花叢中起舞,活脫脫就係個「花仙子」!笑容燦爛甜美、肌膚勝雪、散發陣陣仙氣,千雪BB真係好吸引!但仙氣背後其實佢要忍受炎熱天氣,不斷噴蚊怕水、忍受痕癢先有咁靚的效果!

 

歐鎧淳開窿性感

近來頻頻在娛樂圈亮相的「女飛魚」歐鎧淳(Stephanie),則以橙色開窿泳衣上陣,盡晒運動員的健美身材,健康性感!Stephanie攞住7呎滑浪板在沙灘奔跑,看着日出衝浪,畫面相當豐富!

 

 

 

 

之後仲有顏卓靈與蘇麗珊兩位新生代女星,「舞林高手」顏卓靈首次挑戰鋼管舞,穿上背心與短褲,少有地展示女人味!而蘇麗珊就一貫地展現青春活力,佢在一部古董車上大擺甫士,幾有文青味道!

 

 

 

 

四位靚女揚帆出海,各展美態,唔知大家最鍾意邊個呢?

 

 

 

全文完