奪命提示

奪命提示|郭柏姸新劇再戰女僕舞 拍檔換劉穎鏇練舞鬥可愛

最新娛聞

廣告

喺《下流上車族》同妹妹 羅毓儀 出奇招扮女僕跳舞幫屋企手搵錢嘅芊芊 郭柏姸 ,雖然喺車總林敏驄嘅音樂會現身之後被叫「自生自滅」,不過呢日佢就同新劇《奪命提示》嘅新拍檔 劉穎鏇 再次挑戰女僕舞,睇嚟打算以呢個新組合再戰江湖喎。

有一對長腿平時亦都成日做運動嘅Tiffany,呢日就同Rosita一齊練習,不過佢就話跳舞嚟講自己真係零概念喇,自選港姐嚇壞排舞師自信亦大為扣分之下,就話要多啲時間好好練習喇。

而已經有經驗嘅女僕界師姐Rosita,就狂派心心,對點扮Cute都有少少心得,連Tiffany都話要跟佢學嘢呀。監製 文偉鴻 亦都有親自監場,而佢哋舞姿之外最令人期待嘅服裝,佢哋就預告同劇情有關,仲叫大家記得留意咁話呀。

即刻Follow TVB 娛樂新聞台 Facebook專頁 https://www.facebook.com/TVBENews

登入myTV SUPER享受睇TVB自製節目7日包括娛樂新聞的免費點播 https://bit.ly/2TXLlM0

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

香港有甚麼週末好去處推介?

週末可以參觀博物館,例如太空館科學館香港藝術館M+香港文化博物館等,更為你整合行山路線野餐地點,絕對是假日消遣的必然之選!

撰文:東方新地圖片來源:Youtube@TVB娛樂新聞台資料或影片來源:Youtube@TVB娛樂新聞台