女藝人

5位女藝人噴血泳衣大哂冷 個個大騷夏日「胸器」!

夏日炎炎,個個都想盡辦法去消消暑,而著住泳衣同陽光玩遊戲就係個不二之選!小編今次就搵嚟5位女藝人嘅噴血泳衣相,同大家齊齊跟住佢哋,用視覺降下溫!

撰文:東方新地|圖片:Instagram-鄧洢玲王寶葆黃瑋琦陳偉琪林芊妤

王寶葆

以前嘅美味天使「春卷」而家成為咗王晶公司旗下藝人,最近佢就去咗馬來西亞旅行叉電,仲放出幾張喺雙子塔毗鄰嘅摩天酒店游水及享受日光浴嘅相,認真夠哂歎!

春卷

但望番佢早前嘅相,唔知係咪比較少見佢出現喺螢光幕前,小編差啲唔認得春卷。

鄧洢玲

最近,綽號阿旦嘅主持鄧洢玲認真忙碌,皆因佢早前飛完以色列工作後,就飛去越南旅行叉電放鬆,仲喺個人社交網分享自己著住泳衣兼托頭嘅甫士相,自然咁露出「胸器」,養眼程度滿分!

之前,阿旦都有分享過自己著住比堅尼嘅相上網,但就冇今次咁,大露「胸器」,不過就勝在身形唔錯同望落皮膚夠哂白滑。

黄瑋琦

上年港姐季軍黄瑋琦就突然難得po 出性感泳衣相上個人社交網,見佢著住件一件頭白色泳衣,仲要擺哂甫士坐喺船長位,唔講仲以為係影緊廣告相。

相對最近嗰張,睇番佢之前分享過嘅泳衣相,就真係密實啲喎。

陳偉琪

一向身材有料嘅港姐陳偉琪近排就去咗泰國度假,享受陽光與海灘,著上超低胸一件頭泳衣,完全將佢驕人身材一覽無遺!不過望落佢件泳衣胸位咁少布,小編就替佢有啲擔心會走奶。

陳偉琪仲側身大騷驕人「事業線」兼撥頭髮,感覺狂野之餘,仲好性感!

不過,即使陳偉琪唔騷正面,大露玉背同樣吸引!小編都好想同佢一齊坐喺隻鴨仔度。

其實,身材好又唔怕騷嘅陳偉琪一身小麥膚色,著起泳衣,性感得嚟,望落帶點健康美,都係好吸睛!

林芊妤

Coffee最近陀緊B仔,但咪以為咁就冇泳衣相睇,皆因就算大住肚4個幾月,佢都仲去旅行大玩浮潛,真係藝高人膽大!

Coffee無論係而家有咗BB,定以前未陀BB,著住三點色依舊一樣咁索!