章子怡

好葡萄 男神宋仲基抱章子怡B女

最新娛聞

廣告

章子怡自從去年為汪峰誕下女兒後,一直專心湊女,更不時於微博晒跟女兒合照,認真溫馨!今日章子恰又再po新相,相中更出現男神宋仲基抱住肥嘟嘟好有肉地嘅B女,睇真啲,個B女係章子怡愛女喎!嘩,點解嘅?點解嘅?章子怡留言:「你們的老公很暖,很有愛!醒醒寶貝你是不是故作淡定。」

其他文章:

王喜 明仔風雨同路十四載

《一屋老友記》續放笑彈 Bobby扮鬼上身

合作拍廣告

原來章子怡與男神宋仲基到外地拍廣告,子怡當然唔放過機會,叫男神同女兒合照留念啦!呢啲機會,真係好葡萄!

全文完

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:韋禮安張學友李克勤林宥嘉方皓玟西九音樂節五月天Twins鄭秀文鄭欣宜許冠傑;喜歡K-pop的你亦有福了,ApinkNCT DREAM亦在香港開演唱會!小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

香港有甚麼週末好去處推介?

2023年好戲多籮籮,小編為你整合2023電影推薦及3-6月香港電影上映表,無論是港產片、Marvel、卡通片都應有盡有,更附上必睇劇情和彩蛋介紹!除此之外,更可以參觀博物館,例如太空館科學館香港藝術館M+香港文化博物館等,更為你整合行山路線野餐地點、絕對是假日消遣的必然之選!

讀者留言