徐濠縈慘遭囡囡康堤嫌棄 話佢扮後生?

徐濠縈、蘇永康、黃偉文及前少女時代成員Jessica等藝人,日前盛裝出席在金鐘舉行的品牌活動,作為潮流達人的徐濠縈,出席活動期間提到早前首次與女兒陳康堤到韓國旅行,阿徐更大爆康堤竟然話自己扮後生!唔知作為媽咪佢有咩感覺呢?
撰文:東方新地|圖片:Instagram

徐濠縈全紅打扮出席派對

日前國際時裝品牌Alexander McQueen,於金鐘舉行了2018春夏時裝派對,呢類時裝派對又點少得潮流達人徐濠縈出席!阿徐呢日除了一身全紅色的打扮之外,連頭髮個顏色都係紅色,一身搶眼的造型,真係唔係人人都可以咁型。

徐濠縈倆母女去韓國旅行

徐濠縈早前同囡囡康堤去完韓國旅行返港,阿徐除了表示今次係康堤首次去韓國外,仲話諗住同囡囡一齊學跳K-Pop,因為佢覺得如果可以同個女好似兩姊妹咁樣一齊跳,感覺會幾型,但可惜囡囡表示唔多想同媽咪跳。

 

徐濠縈被康堤話扮後生?

阿徐又話囡囡而家已經高過自己,平時又會拎佢啲靚波鞋著。但重點係每當阿徐著啲大tee或者著得young啲的時候,康堤就會彈句「媽咪你做乜扮後生?」,真係聽到個心都離一離呀,唔知阿徐心入面點諗呢?

徐濠縈 開心送吻

早前,上個月7號44歲生日的壽星女徐濠縈,提早慶祝生日,獲Eason、偉仔同張震三大男神送祝福,開心到不停在派對上嘟咀派飛吻,仲舉埋V字手勢影相,而梁朝偉同Eason就鬥耍詠春,一大班人玩得勁開心!

讀者留言