是非精

是非精鍾意玩呢啲⋯ 麥美恩連環胸襲 湯洛雯拍胸反擊

《學是學非》一班「是非精」一向好玩得!今日麥美恩同湯洛雯、馮盈盈等「是非精」錄影《學是學非》,麥美恩連環兩次出手胸襲「靚湯」湯洛雯,得手後仲好得戚㖭!湯洛雯當然唔執輸,試圖反胸襲麥美恩!

撰文:東方新地 |圖片:湯洛雯IG

是非精麥美恩 帶頭玩胸襲

話說靚湯同麥美恩、馮盈盈等一眾「是非精」錄影《學是學非》時,麥美恩趁住靚湯玩IGstory,忽然施展祿山之爪!

是非精

是非精

一手拍落胸但拍唔正,拍咗去鎖骨又大力咗,靚湯即時大叫,麥美恩笑得勁得戚咁走開,被胸襲嘅靚湯都冇佢乎笑唔停口!

是非精

 

是非精

以為靚湯唔還擊,此時佢跑去一手拍番麥美恩「報復」,但唔成功…

是非精

是非精

另一次,幾位「是非精」排排坐等埋位,麥美恩又再出手拍咗靚湯心口一下,靚湯試圖反擊,麥美恩即刻雙手護胸,但最後都畀靚湯報復成功!

是非精

是非精

是非精

就係呢吓,得咗!

是非精

是非精
是非精

靚湯仲喺IG上大派福利!

Summer is hereeeeeeee☀️
R O X A N N E 湯 洛 雯(@roxannetong)分享的貼文 於 張貼

爭咩吖爭,溝埋一齊做瀨尿牛丸吖笨!@cassandretong
R O X A N N E 湯 洛 雯(@roxannetong)分享的貼文 於 張貼

馬爾代夫 輕晒事業線

湯洛雯之前出席大台《五月星辰》活動時,就話會花十萬數請父母同妹妹去馬爾代夫旅行兼慶祝,佢就話雖然有啲肉赤,但完成媽咪嘅心願都好值得,認真係好乖女呢!而連日嚟靚湯同妹妹都有喺IG晒出唔少靚相同多段短片,靚湯晒咗一段浸喺泳池中嘅短片,見佢以一身黑色泳裝上陣,雖然畀泳池邊遮咗大半個身,不過依然見到佢輕晒事業線,認真煞食!

見靚湯好梳乎咁半躺喺沙灘椅上面

靚湯仲不時嘟起嘴仔賣萌!

湯洛雯31歲生日

湯洛雯人緣好好,洪永城、莊思敏、岑杏賢、高海寧、莊思明、謝東閔、翟威廉、一眾《學是學非》的「是非精」黃心穎、麥美恩及張秀文,當中黃心穎更與馬國明拍拖出席生日會,非常熱鬧。

湯洛雯
湯洛雯(靚湯)正式踏入咗31歲,佢嘅一班好友亦都有同佢開party慶祝。

壽星女靚湯與眾人分別合照之餘,又跟黃心穎、麥美恩及張秀文大玩《學是學非》手勢。