梁浸浸

有瓊姐風範 梁浸浸錫晒4個月大陳真

最新娛聞

廣告

Yumiko個得意女梁浸浸出世時因心臟有少少問題,一度入過ICU觀察,好在梁浸浸越大越健康精靈,氹得一眾契媽同uncle、auntie不知幾開心!Yumiko同黃伊汶出名係好姊妹,如今兩個都做咗媽媽,自然大把湊女經交流,今日Yumiko就帶埋梁浸浸去搵陳真游水添!

其他文章:

專出童顏?細寶阿雪原來係中學師兄妹

三寶張頴康獨撐成頭家

梁浸浸同陳真十足兩姊弟,一人一個水泡學游水,咪睇佢哋咁細個,估唔到竟然唔怕水,仲識望鏡俾反應!另一張相見到梁浸浸一手攬住陳真,好有大家姐風範!

1歲3個月大嘅梁浸浸,去到邊都成為焦點,個個爭住撩佢玩;不過浸浸遇到對手喇!得4個月大嘅陳真,人仔細細但輪廓分明,眼大鼻高嘴細面尖,盡得父母靚基因。媽咪黃伊汶仲話每日最享受同囝囝沖涼嘅親密時光,好溫馨呀!

全文完

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:五月天BLACKPINK澳門站(2月4日預購)、林敏驄周興哲(1月28日公開發售)、周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZY(2月1日優先購票)和NCT DREAM亦在香港開演唱會!Sundaykiss為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

如何得知不同生肖在2023兔年感情、財運、事業、健康方面運程?有什麼生肖犯太歲及如何化解?

想知道12生肖於兔年運程如何?希望兔年在感情、財運、健康及事業方面更得心應手?Sundaykiss已為你準備好12生肖兔年運程,讓大家在兔年行個好運!犯太歲的朋友亦不用太擔心,有5大犯太歲生肖要留意小心多變化、多小人及易受傷,特別有2個月份要留意,Sundaykiss 為大家整合兔年5大犯太歲生肖化解方法

讀者留言