梁釗峰

[email protected] Girls搞易服P為老公慶生 梁釗峰著大露背裝驚變另一個女星

最新娛聞

廣告

Super Girls成員Jessica(蔡明思)同台籍老公Steven(陳冠廷)結婚2年,經常在社交網放閃,日前Steven生日,Jessica就召集一眾好友,為他舉行了一個易服派對慶祝,在一眾易服男中,除了Steven獲讚貌似黃宗澤好「靚女」外,著上一身大露背裝的C AllStar成員梁釗峰意外地成為了全場另一個焦點,他同時也有在社交網分享靚相,並無奈表示:「我未試過出post要勇氣!」

文:東方新地|圖:Jessica IG、梁釗峰IG

梁釗峰 參加Jessica非男非女派對

Jessica日前為老公Steven舉行了一個易服派對,慶祝他的33歲生日,並和大家分享派對上的靚相,笑言:「Happy birthday my love! 期待咗呢個易服生日派對好耐,估唔到大家咁瘋癲,每一個都咁認真對待呢件事。由MK派對到非男非女派對,大家都表現出色,笑到我好攰,好鍾意呢班咁痴線嘅人,無論同佢地玩咩都咁開心,真係好感恩陳冠身邊有你地。祝你地心想事成,幸福快樂。 #happy3000」

梁釗峰 Steven獲網友大讚易服後貌似黃宗澤,好「靚女」。
Steven獲網友大讚易服後貌似黃宗澤,好「靚女」。(圖片來源:Jessica IG)
梁釗峰 亦有網友指Steven貌似王大陸。
亦有網友指Steven貌似王大陸。(圖片來源:Jessica IG)
梁釗峰 Jessica老公Steven在10月2日生日,今年33歲。
Jessica老公Steven在10月2日生日,今年33歲。(圖片來源:Jessica IG)
梁釗峰 圈中一眾好友包括MIRROR成員AK、周志文、余香凝等都紛紛向Steven送上生日祝福。
圈中一眾好友包括MIRROR成員AK、周志文、余香凝等都紛紛向Steven送上生日祝福。(圖片來源:Jessica IG)
梁釗峰 仲有Jessica在SG的隊友Yanny、曾樂彤及DJ麻利等。
仲有Jessica在SG的隊友Yanny、曾樂彤及DJ麻利等。(圖片來源:Jessica IG)

梁釗峰:當冇事發生過

在一眾易服男中,著上一身紅色大露背裝的C AllStar成員梁釗峰意外地成為了全場另一個焦點,他亦有在社交網分享今次派對上的靚相,並無奈表示:「喂唔係吖…真係慎入‼️‼️睇完嗰啲當冇事發生過啦好嘛,冇辦法…我知道件事揚咗… #咁唯有夜麻麻鬼揞眼出咗佢 #之後當乜事都冇 #我未試過出post要勇氣,只可以講一句…@stevenchenzzz生日快樂。」

梁釗峰 釗峰特別為派對化上濃妝,兼擺出嫵媚的表情和動作影相。
釗峰特別為派對化上濃妝,兼擺出嫵媚的表情和動作影相。(圖片來源:Jessica IG)
梁釗峰 網友都大讚釗峰眼神超正!
網友都大讚釗峰眼神超正!(圖片來源:梁釗峰IG)

「我reference係羅敏莊」

釗峰續指自己原本想扮羅敏莊,結果卻被Yanny(陳穎欣)指似湯寶如,他說:「#還是要玩樂日子反正無多 #我reference係羅敏莊 #Yanny話我係湯寶如 #做人必須懂放下完美 #同時也試試接納自己 #完#免提」

梁釗峰 釗峰希望件事到此完結,大家之後唔好再提。
釗峰希望件事到此完結,大家之後唔好再提。(圖片來源:梁釗峰IG)
梁釗峰 派對上釗峰仲表演埋彈琴。
派對上釗峰仲表演埋彈琴。(圖片來源:梁釗峰IG)

網友:仲露得多過演唱會

不少網友大讚釗峰好「靚女」又性感,更建議C AllStar下次開騷可以試試全女裝,並紛紛留言表示「仲露得多過演唱會」、「終於做返自己」、「個背脊靚到呢」、「性感Deep V真係差個少少就遮唔曬」、「個Feel真係勁勁勁勁勁勁似湯寶如」等等。

梁釗峰 網友大讚釗峰個玉背已經贏哂!
網友大讚釗峰個玉背已經贏哂!(圖片來源:梁釗峰IG)
梁釗峰 唔止Yanny,連網友都指釗峰扮女裝後勁似湯寶如。
唔止Yanny,連網友都指釗峰扮女裝後勁似湯寶如。(圖片來源:梁釗峰IG)
梁釗峰 亦有網友指釗峰好有伍詠薇Feel。
亦有網友指釗峰好有伍詠薇Feel。(圖片來源:梁釗峰IG)
梁釗峰 Jessica亦有留言大讚釗峰「啲背肌好靚」。
Jessica亦有留言大讚釗峰「啲背肌好靚」。(圖片來源:梁釗峰IG)
梁釗峰 歐陽妙芝更話自己睇完釗峰啲相後流晒鼻血!
歐陽妙芝更話自己睇完釗峰啲相後流晒鼻血!(圖片來源:梁釗峰IG)

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:五月天BLACKPINK澳門站(2月4日預購)、林敏驄周興哲(1月28日公開發售)、周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZY(2月1日優先購票)和NCT DREAM亦在香港開演唱會!Sundaykiss為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

如何得知不同生肖在2023兔年感情、財運、事業、健康方面運程?有什麼生肖犯太歲及如何化解?

想知道12生肖於兔年運程如何?希望兔年在感情、財運、健康及事業方面更得心應手?Sundaykiss已為你準備好12生肖兔年運程,讓大家在兔年行個好運!犯太歲的朋友亦不用太擔心,有5大犯太歲生肖要留意小心多變化、多小人及易受傷,特別有2個月份要留意,Sundaykiss 為大家整合兔年5大犯太歲生肖化解方法

讀者留言