苟芸慧

苟芸慧陸漢洋大婚 童話式婚禮超浪漫 索爆姊妹團陪伴

今日(10月19日) 係苟姑娘苟芸慧與賽車手陸漢洋舉行婚禮的大日子,兩人在上水雙魚河鄉村會所舉行以「童話」為主題的婚禮,苟姑娘特意搵來九(苟)位姊妹陪伴出嫁,但都不及苟姑娘今日豔光四射、性感又高貴,超級索!恭喜恭喜!

撰文:東方新地|圖片:東方新地、Instagram


苟芸慧陸漢洋大婚 童話式婚禮超浪漫

苟芸慧與陸漢洋在上水雙魚河鄉村會所舉行以「童話」為主題的婚禮,早上在約30位親友見證下進行証婚儀式,之後再加與約80位長輩好友共進午宴;至於晚上將會再邀請2百位多位圈內外好友出席酒宴。

苟芸慧 苟芸慧


苟姑娘做超索新娘

今次婚禮以「童話故事」為主題,新娘苟芸慧身穿早前於加拿大古堡拍攝婚紗相的白色低胸婚紗,婚紗更採用向內彎透視設計,高貴又性感!

苟芸慧
苟芸慧


苟姑娘就直言想生夠四個

苟芸慧與陸漢洋接受訪問時,表示希望兩、三年後先計劃造人,而到第時生咗小朋友,到一定要俾時間陪佢,唔只係俾工人湊。咁想生幾多個呢?苟姑娘就直言想生夠四個!不過都係要順其自然。

苟姑娘錫錫老公面豬好溫馨~

到陸漢洋親吻太太玉手~

不停咀嘴呢啲指定動作啦!


Tiffany&Co.鑽石Paper Flowers系列后冠

耳環超閃!

價值170萬的三卡鑽戒

索爆姊妹團陪伴

苟姑娘靚到爆,姊妹團亦毫不失禮,苟姑娘就話因為自己姓苟,所以特意搵來九(苟)位姑娘做姊妹陪伴出嫁,成員包括王君馨、李亞男、伍詠薇、岑麗香、簡慕華、潘曉彤、梁嘉琪、倪晨曦同一位圈外朋友,位位都咁索!


新郎新娘及全體兄弟姊妹合照。

三位前「處女黨」人妻合照,李亞男就陀住BB啦,唔知幾時到君馨同香香呢?





陸漢洋出動藍橙戰車做佈置,車頭掛上花束及「just married」字樣!