裕美

裕美戀上有米混血老外 靚咗又肥咗

都話失婚唔係世界末日,合則來不合則去,好似裕美咁兩年前同前夫離婚,反而知名度多咗、入咗大台事業有埋起色、去年仲識埋有米老外男友Alex、恩愛到開埋聯名IG日日晒,唔怪得知仲索過做女嗰陣啦!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片庫、裕美IG

裕美幸福肥

早兩日事業愛情兩得意的裕美單拖遊街,去到藥房門口研究一陣買吓零食入吓貨。話說今年就滿30歲,裕美頭髮長咗、上圍又豐滿咗,多咗唔少女人味之餘,有愛情滋潤後人都靚咗,腰間其實亦都多咗小小肉地,呢啲唔通就係幸福肥?

裕美
今年就快滿30歲,裕美日前出動遊街,不過身邊就唔見熱戀中靚仔又有米的外籍男友Alex。有愛情滋潤嘅裕美亦開始多咗啲幸福肥,上圍有睇頭咗,不過條腰亦都粗埋。
裕美
一個人去到鬧市,一身便服又聽住歌,同老外拍拖的裕美連打扮都西化隨意咗。

據知,裕美男友Alex係英意混血兒,家住半山豪宅,身家豐厚而且事業有成,曾在一間大型私人銀行任投資工作,現在是本地一間外語學校的創瓣人。

裕美
兩年前失婚後又同黃子恒再無下文,裕美去年承認身邊有個老外新歡Alex,兩位仲一齊開IG放閃。

裕美

裕美

裕美

裕美

裕美

裕美

2014年,裕美曾經因為被爆背住老公林恩浩偷食黃子恒而形象插水,雖然她事後澄清與老公感情早有問題,並已進行離婚手續,但仍未能挽回名聲,而她跟黃子恆的戀情最後亦無疾而終。

裕美
比起初出道時的微波pizza面,裕美依家頭髮長咗、上圍又豐滿咗,多咗唔少女人味!

關鍵詞
裕美