郭栢妍

郭柏妍丁子朗示範情侶健身動作 大膽程度嚇窒觀眾:擺明益丁子朗

最新娛聞

廣告

新春佳節的到來,不少藝人都紛紛向粉絲們拜年祝賀。去年人氣爆燈的《下流上車族》一班演員昨天現身《東張西望》,為了迎接新春,一班演員在節目中齊齊示範健身動作。其中近日傳出緋聞的郭柏妍和丁子朗更情侶檔上陣,親身示範情侶健身動作,兩人所示範的動作大膽到嚇窒觀眾!

郭柏妍丁子朗情侶檔上陣 親身示範大膽健身動作

在《下流上車族》中飾演情侶的郭柏妍和丁子朗,昨日在《東張西望》亦以情侶檔身份上陣,親自示範大膽健身動作。郭柏妍率先要跳到丁子朗身上,以大腿夾實丁子朗條腰,然後再凌空做出仰臥起坐的動作。郭柏妍一跳上丁子朗身上已經非常危危扶,丁子朗亦毫不避忌地一手攬實郭柏妍條腰,一手捉實郭柏妍大腿。動作大膽程度嚇窒一班觀眾之餘,在場的其他演員亦睇到喂哇鬼叫,郭柏妍都做到面紅紅,場面既尷尬又好笑!

郭栢妍 丁子朗都有同教練示範咗先,郭栢妍係後面已經睇到面有難色!
丁子朗都有同教練示範咗先,郭柏妍係後面已經睇到面有難色!(圖片來源:[email protected]東張+ 截圖)
郭栢妍 郭栢妍一跳上丁子朗身上已經危危扶,要跌唔跌咁!
郭柏妍一跳上丁子朗身上已經危危扶,要跌唔跌咁!(圖片來源:[email protected]東張+ 截圖)
郭栢妍 丁子朗即刻一手攔腰,一手捉實郭栢妍大腿,以免郭栢妍跌親。
丁子朗即刻一手攔腰,一手捉實郭柏妍大腿,以免郭柏妍跌親。(圖片來源:[email protected]東張+ 截圖)
郭栢妍 郭栢妍一路做健身動作,一路緊閉雙眼!
郭柏妍一路做健身動作,一路緊閉雙眼!(圖片來源:[email protected]東張+ 截圖)
郭栢妍 做到面都紅曬!
做到面都紅曬!(圖片來源:TVB《東張西望》截圖)

江美儀身穿背心露肌

除此之外,今年已經51歲的江美儀亦大曬fit爆身段,身穿黑色運動背心現身,先後示範多個健身動作,其中亦有與健身教練關曜儁一起示範情侶仰臥起坐動作。年紀有返咁上下,歷練比郭栢妍要多的江美儀做起仰臥起坐動作時,非常熟手之餘仲要面不改容!

郭栢妍 今年已經51歲的江美儀穿上黑色背心,大曬fit爆身形!
今年已經51歲的江美儀穿上黑色背心,大曬fit爆身形!(圖片來源:Yout[email protected]東張+ 截圖)
郭栢妍 江美儀同樣有份與教練做情侶健身動作
江美儀同樣有份與教練做情侶健身動作(圖片來源:[email protected]東張+ 截圖)
郭栢妍 做得非常標准!
做得非常標準!(圖片來源:[email protected]東張+ 截圖)

大膽程度惹網民熱議:擺明益丁子朗

昨日《東張西望》一出街,即刻惹來大批網民熱議。不少網民認為郭柏妍和丁子朗所做的情侶健身動作太大膽,又替郭柏妍感到不值:「芊芊面都紅哂,好心大台唔好搞呢D破壞佢清純形象啦,」、「無人問阿教練,點解要夾住個男人做sit up」、「搞到丁丁耳都红」、「做gym都玩到咁意淫,大台真犀利」、「擺明益丁子朗」等。

郭栢妍
(圖片來源:網民留言截圖)
郭栢妍
(圖片來源:網民留言截圖)
郭栢妍
(圖片來源:網民留言截圖)
郭栢妍
(圖片來源:網民留言截圖)
郭栢妍
(圖片來源:網民留言截圖)
郭栢妍
(圖片來源:網民留言截圖)

郭柏妍同丁子朗示範到面都紅晒!

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:五月天BLACKPINK澳門站(2月4日預購)、林敏驄周興哲(1月28日公開發售)、周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZY(2月1日優先購票)和NCT DREAM亦在香港開演唱會!Sundaykiss為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

如何得知不同生肖在2023兔年感情、財運、事業、健康方面運程?有什麼生肖犯太歲及如何化解?

想知道12生肖於兔年運程如何?希望兔年在感情、財運、健康及事業方面更得心應手?Sundaykiss已為你準備好12生肖兔年運程,讓大家在兔年行個好運!犯太歲的朋友亦不用太擔心,有5大犯太歲生肖要留意小心多變化、多小人及易受傷,特別有2個月份要留意,Sundaykiss 為大家整合兔年5大犯太歲生肖化解方法

圖片來源:TVB《東張西望》截圖、[email protected]東張+截圖、網民留言截圖

讀者留言