鍾嘉欣

鍾嘉欣盛傳懷第二胎 原來係老公Jeremy爆響口!

最新娛聞

廣告

鍾嘉欣2015年同脊醫Jeremy Leung拉埋天窗,婚後誕下可愛女兒Kelly,之後一直長居加拿大,間唔中先返香港接吓job同大家見見面。今日就有報道指,鍾嘉欣原來成功追到第二胎,本來未夠三個月唔想公開住,但有指再次做爸爸的Jeremy實在係難掩喜悅,忍唔住同街坊及病人報喜!恭喜嘉欣!

鍾嘉欣盛傳懷第二胎

鍾嘉欣向來喜歡小朋友,一直都希望係女兒Kelly添個弟弟或妹妹,今日就傳來好消息!有報道指鍾嘉欣已懷有第二胎,由於剛剛有喜,故現時專心養胎,不時覆診好好調理身體。

據知有喜未夠三個月的鍾嘉欣尚未公布喜訊,不過由於再次做爸爸的Jeremy實在太過興奮,已經忍唔住同街坊及病人報喜!開心事,又真係唔怕講嘅!

安仔話唔知道

其實早排鍾嘉欣先同郭晉安去多倫多登台,安仔回覆傳媒時笑稱唔知嘉欣係咪懷孕,不過就話對方表演期間不時嗌攰要坐低,唔知算唔算係懷孕迹象。當日嘉欣著住條白色A line裙,小腹位置被遮住,唔知係咪特登㗎呢?

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:五月天BLACKPINK澳門站(2月4日預購)、林敏驄周興哲(1月28日公開發售)、周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZY(2月1日優先購票)和NCT DREAM亦在香港開演唱會!Sundaykiss為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

如何得知不同生肖在2023兔年感情、財運、事業、健康方面運程?有什麼生肖犯太歲及如何化解?

想知道12生肖於兔年運程如何?希望兔年在感情、財運、健康及事業方面更得心應手?Sundaykiss已為你準備好12生肖兔年運程,讓大家在兔年行個好運!犯太歲的朋友亦不用太擔心,有5大犯太歲生肖要留意小心多變化、多小人及易受傷,特別有2個月份要留意,Sundaykiss 為大家整合兔年5大犯太歲生肖化解方法

讀者留言