鍾嘉欣

鍾嘉欣宣布BB性別 大肚床照仙氣陣陣

藝人鍾嘉欣今年三月宣布再度有喜,現時佗B已近八個月,不過一直都未公開BB性別。昨日嘉欣於社交網上載一張摸住巨肚的相,留言問大家覺得BB係男仔定女仔,今日就正式開估!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒、Instagram

鍾嘉欣叫網友估BB性別

昨日鍾嘉欣於個人社交網上載一張摸住巨肚的相片,見到嘉欣於肚上畫上代表男嬰的粉藍色心心,及代表女嬰的粉紅色心心,並留言指老公唔想公開BB性別以作驚喜,但係佢等唔切,及想找出真相!仲問網友,BB係男仔定女仔?

鍾嘉欣晒床照宣布BB性別

鍾嘉欣昨日叫大家估佢今呢胎係仔定女,今日就終於開估,見到佢肚上同樣有藍色心心,不過就少了一邊粉紅色心心,原來係想同大家宣布今胎係B仔!嘉欣留言:「JKL are happy to announce that we are expecting a baby boy!!!」「JKL」即係老公Jeremy、女兒Kelly同嘉欣Linda呀!

鍾嘉欣

湊成一個「好」字

嘉欣喺社交網站上載幾張床上照,見到佢身穿短身上衣展示肚皮,擺出不同甫士,懷孕逾七個月依然肥胎不肥人。大量網民都留言恭喜嘉欣與老公湊成一個「好」字!

鍾嘉欣

鍾嘉欣

鍾嘉欣

鍾嘉欣頻發福利照

鍾嘉欣早前宣布懷上第二胎,同時宣布會離開加盟了13年的TVB,雖然已經甚少會出席公開活動,但嘉欣耐唔耐就會派福利。有次佢就上載三張靚相,身穿華麗露肩短裙,依然美豔動人,其中兩張相仲擺埋誘人甫士,大騷白滑肌膚及修長美腿。

鍾嘉欣
鍾嘉欣完全無走樣!
鍾嘉欣
呢個算唔算係「老公」視角?
鍾嘉欣
雙長腿真係不得了!

鍾嘉欣生埋今胎夠晒數

之前佢由加拿大返港出席活動,被問到肚中BB性別,嘉欣就話雖然已經照咗,不過兩公婆叫醫生唔好講,希望保持驚喜!嘉欣同時透露,無論今胎係仔係女都好,都會係最後一胎,兩個夠晒數!

離捨女兒眼紅紅

當時嘉欣獨自返港兩星期,被問到會否掛住女兒Kelly,嘉欣隨即眼濕濕流露不捨之情,表示自己以為接受到,但一聽到老爺奶奶話個女喺屋企搵媽咪,佢實在係忍唔住!嘉欣又稱已經一路灌輸緊「家姐」呢個俾Kelly知,所以女兒近日愈來愈黐身,似乎係感受到威脅!