閃電現身 宋仲基爆紅王子look

閃電現身 宋仲基爆紅王子look

最新娛聞

廣告

何超蓮、吳雨霏、樂基兒同丁子高夫婦等出席時裝騷,而壓軸韓國男神宋仲基出場時,全場即尖叫起來,紛紛大叫oppa!Oppa穿爆紅色西裝內襯黑恤衫,型爆登場,而且主動向在場所有人揮手,認真親民!
今次宋仲基可以話係閃電式來港宣傳,因為逗留唔夠24小時就走,由於行程緊密,所以傳媒訪問唔夠十分鐘,而佢只答兩條問題,就係是否首次來港睇時裝騷,宋仲基透過翻譯員說:「係呀,好開心,第一次嚟香港睇時裝騷,好多謝品牌邀請。」而第二題就問點睇呢身紅彤彤造型,佢識做說:「好多謝設計師邀請我嚟!」至於點睇香港女仔,及有人話佢似陳慧琳大仔,翻譯都話冇回應。

常見問題

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:五月天BLACKPINK澳門站(2月4日預購)、林敏驄周興哲(1月28日公開發售)、周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑(2月14日公開發售);喜歡K-pop的你亦有福了,ITZY(2月1日優先購票)和NCT DREAM亦在香港開演唱會!Sundaykiss為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

如何得知不同生肖在2023兔年感情、財運、事業、健康方面運程?有什麼生肖犯太歲及如何化解?

想知道12生肖於兔年運程如何?希望兔年在感情、財運、健康及事業方面更得心應手?Sundaykiss已為你準備好12生肖兔年運程,讓大家在兔年行個好運!犯太歲的朋友亦不用太擔心,有5大犯太歲生肖要留意小心多變化、多小人及易受傷,特別有2個月份要留意,Sundaykiss 為大家整合兔年5大犯太歲生肖化解方法

讀者留言