陳婉衡

陳婉衡未忘鋼管舞 擘髀兼倒奶零難度

TVB咪神陳婉衡擁有驕人36E噴血身材,不時於個人社交網上載索爆靚相任人睇。近日,她就上載一段短片大跳鋼管舞 ,片中見佢著住件吊帶露腰衫不停在鋼管上下轉,不時擘髀兼「倒奶」,睇到個個網友都流哂鼻血!

撰文:東方新地|圖片:陳婉衡instagram

陳婉衡擘髀兼倒奶

有咪神之稱的陳婉衡擁有驕人36E野火身材就不在話下,而她不時會於個人社交網上載索爆靚相任人睇。近日,她就上載一段短片大跳鋼管舞 ,片中見佢著住件吊帶露腰衫不停在鋼管上下轉,不時擘髀兼「倒奶」。

陳婉衡仲留言表示:「已經超過年幾冇掂過條鋼管,好彩都未忘記晒~」

陳婉衡喜愛做運動

事實上,平時陳婉衡好鐘意做運動,一有時間就會走去健身室操弗自己個body,所以佢為了擁有美好身形背後都下了不少功夫。

 

簡淑兒陳婉衡 著四層和服

簡淑兒同陳婉衡兩個好姊妹今次同遊日本,原來係一次慶生之旅,陳婉衡生日係上月尾,而簡淑兒就係下月中,陳婉衡話時間啱啱好:「去之前已經好期待,好想同佢一齊著和服影相,今次終於做到!」

 簡淑兒

陳婉衡又指兩人約定每年都要一齊去一次旅行:「我哋想之後去唔同國家著住當地嘅民族服裝影相,好似一個紀念咁,或者下次可以去韓國著韓服!」

 簡淑兒

簡淑兒同陳婉衡去到京都著名景點千本鳥居留影,兩個日本娃娃亦成遊客眼中嘅景點,畀人爭住求合照!

 簡淑兒

雖然獲網民大讚靚女同Kawaii,但陳婉衡就狂呻著和服好熱:「我最怕熱,件和服總共有四層,其實好熱,而且修腰又束到好實,個胃有啲頂住,所以都食唔到太多嘢!」

 簡淑兒

陳婉衡 束腰晒身材

陳婉衡仲爆兩人前兩日去埋大阪旅遊,好彩當時落住雨冇咁熱。

真係好有仙氣!個束腰仲令到陳婉衡身材好玲瓏浮凸㖭!