未命名-1

陳自瑤Yoyo去到盡 喱士透視裝影性感照

最近人氣急升的陳自瑤Yoyo,在《好聲好氣》奪冠後,愈來愈多支持者,其個人YouTube頻道亦深受網民歡迎。繼早前私影三點式大玩黑色誘惑後,陳自瑤再挑戰尺度終極一脫去到盡,更拍片公開拍攝靚靚寫真相時的花絮,第一個造型已經要著喱士透視內衣,唔知陳自瑤事前有冇知會老公王浩信呢?

撰文:東方新地 圖片:陳自瑤YouTube影片截圖

陳自瑤愈著愈少

近年屢傳婚變的陳自瑤Yoyo,不理閒言愈戰愈勇,不時大解放性感派福利,頻頻影性感靚相開心share。早前她再拍攝了一輯性感寫真,在影樓內的三個造型都好破格。

陳自瑤
陳自瑤在其YouTube頻道拍了一個Vlog分享影性感相的花絮。
陳自瑤
陳自瑤拍攝前有個溫馨提示,事前唔著牛仔褲及襪,免得皮膚留下痕跡。

陳自瑤影性感相有秘技

陳自瑤在其YouTube頻道公開拍攝寫真的幕後花絮,透露每次影性感相都會有備而來,其中一個小貼士就是穿連身裙及著拖鞋,身體就不會有橡筋痕及襪痕,影響外觀。

陳自瑤
陳自瑤接過造型師為她準備的服飾,全是喱士內衣褲,她驚叫:「喂呀!」
陳自瑤
陳自瑤笑言打底先敢著。
陳自瑤
第一個造型已經咁激,陳自瑤話心臟負荷唔到。

少少性感變透視

Yoyo在片中接過第一個造型的服飾,是一套白色喱士內衣配超透白恤衫,造型非常大膽,Yoyo在鏡頭前拿着白色bra驚呼:「呢啲喎!我真係要着呢啲?好驚喎,又話少少Sexy,哇,心臟病發啦!」陳自瑤乖乖穿上透視裝,大玩床照誘惑,不少網友留言大讚Yoyo得天獨厚。

陳自瑤
陳自瑤這個透視造型是想營造法國風情。
陳自瑤
陳自瑤拍片是想分享在靚相背後的苦況,她更大呻:「嗰啲Pose你覺得好似好輕鬆好容易,但其實係要用力,拗腰呀,隻腳要點擺呀,手要點撐住呀,其實係好攰,件事唔係咁輕鬆咁舒服。」

肉色打底太陽帽遮身

到第二個造型,Yoyo用巨型太陽帽遮身,剛剛好露出鎖骨及大髀,非常誘人,不過當她拉高太陽帽時,其實入面著了黑Bra及肉色打底褲,驟眼看十足十真空一樣。攝影師哥哥更指Yoyo這個造型很像另一位女藝人,叫大家留言猜猜是誰?

陳自瑤
陳自瑤第二個造型要著黑色tube top打底。
陳自瑤
陳自瑤只用太陽帽遮身,拍攝時仲唱晒經典英文歌。

網民指似黃智雯

大部份網民都大讚Yoyo這輯性感照非常有心思,指她似黃智雯,亦有網民睇唔慣如此濃妝的Yoyo。

陳自瑤Yoyo性感去到盡 喱士透視裝影床照

陳自瑤Yoyo性感去到盡 喱士透視裝影床照

陳自瑤Yoyo性感去到盡 喱士透視裝影床照

陳自瑤Yoyo性感去到盡 喱士透視裝影床照

陳自瑤
陳自瑤流露出野性的一面。
陳自瑤
這個鏡頭驟眼睇極似真空!
陳自瑤
第三個造型的陳自瑤要戴眼鏡露長腿。
陳自瑤
最後要出外景拍攝,陳自瑤表現出另一種自然美。

Yoyo性感寫真花絮:

讀者留言