麥明詩

麥明詩玩完瑜伽揈水髮 三點式超吸睛

十優港姐麥明詩近日去咗蘇梅島旅行,享受陽光與海灘,而網民們就可以享受福利,又係時候睇泳衣照!麥明詩大方咁上載咗兩段短片,一段喺沙灘做瑜伽,一段就泳池表演揈水髮,不過大重點都放喺佢脹卜卜的心口度!大家都跪求正面照呀!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒、IG

麥明詩沙灘做瑜珈

去蘇梅島旅行,當然要享受陽光與海灘,麥明詩日前上一段佢著上三點式泳衣,喺沙灘做瑜珈的短片,留言話:「夕陽下練習平衡力 #whatidoinkohsamui #下次再穩啲」片中見到麥明詩輕易做出倒立動作,不過維持咗5秒左右就力有不逮,由倒立變咗拱橋!

有網民留言話喺沙灘倒立好易整親條頸,亦有人搞笑地叫麥明詩唔好喺喺日落先去做瑜伽,因係條片有啲黑,睇唔清楚佢副Body嘛!

三點式超吸睛

喺沙灘做完瑜珈,麥明詩返到泳池繼續游,今次就想做出水芙蓉玩揈水髮,但似乎唔太成功,無咩美感!不過唔緊要,因為重點唔係佢揈水髮揈成點,大家目光都集中喺佢心口度!麥明詩三點式上陣騷出長長事業線,心口脹卜卜,上圍隨住揈頭髮擺動,認真賣大包!

雖然麥明詩向來唔係走性感路線,不過其實都係有料之人!