sds

黃子恆被指搞大女粉絲個肚 認曾發生關係:做足安全措施!

現年36歲的無綫藝人黃子恆,近年被大台力捧,早前於《是咁的,法官閣下》亦是表現不俗,不過日前有報道指黃子恆曾搭上一名內地女粉絲,雙方曾發生性行為,現時女方發現懷孕四個月,但男方卻玩失蹤!究竟成件事係點?

撰文:東方新地|圖片:微博、劇集劇照

黃子恆獲力捧演奸角

黃子恆係近年大台上位小生之一,先後於兩大重頭劇《降魔的》(2017)和《飛虎之潛行極戰》(2018) 飾演奸角,演技備受讚賞,加上本來外型不俗,令佢多了不少粉絲!

黃子恆
《降魔的》劇照
黃子恆
《飛虎之潛行極戰》

《是咁的》演律師獲讚

上星期大結局的台慶劇《是咁的,法官閣下》,收視一般但觀眾評價甚佳,大結局一集更被視為近年少有佳作!劇中黃子恆飾演律師賴澤明表現不俗,與後輩麥明詩的感情線十分討好,成為受歡迎的一對螢幕情侶!

黃子恆
劇中黃子恆與麥明詩呢一對十分討好。

黃子恆

內地女粉絲爆料

不過今日有報道指,一位名為Michelle的28歲內地女子,自稱係黃子恆的忠實粉絲,透露去年4月在廣州粉絲聚會中,首次與偶像見面,之後二人一直透過微博聯絡。Michelle稱一星期後有禮物送俾黃子恆,所以相約於深圳一酒店式住宅會面。

內地女粉絲Michelle爆黃子恆大鑊!

送禮物兼發生關係

Michelle向傳媒爆料時表示,當時佢認為黃子恆係一個公眾人物,唔覺得對方係壞人,所以放心前去。最後兩人先後洗澡後,在床上發生關係。不過在發生關係後,黃子恆半年來都未有同佢見面,只係間中閒聊幾句,亦未提及二人關係。

兩人第二次見面即發生關係……

回復朋友關係 再發生性行為

報道稱,Michelle與偶像發生關係後卻被冷待,傷心得足不出戶、茶飯不思,後來事件在粉絲群組爆出,黃子恆為平息事件,承認雙方是好朋友,不過中間發生了誤會。Michelle聲稱今年1月時二人回復朋友關係,7月又再相約在深圳見面,並發生了第二次性行為!

算唔算食過返尋味?

粉絲鬧爆「渣男」揚言要黃子恆失業

發生第二次性行為後,黃子恆再次玩失蹤,但Michelle不久後卻發現自己懷有身孕,但男方至今都未再有任何回覆。Michelle直斥黃子恆係一個「渣男」,誓要搞大件事,揚言要男方連工都無埋!Michelle表示手握對方做錯事而哭訴的語音檔案及留言,又稱將會選擇墮胎。

曾聲淚俱下道歉

Michelle又大爆黃子恆的語音檔,原來兩人玩facetime時,黃子恆曾以普通話及廣東話喊晒口道歉,內容大致上係講對唔住、好抱歉做出傷害對方之事,佢唔知道點面對,唔知道點樣去彌補。

黃子恆認曾發生關係:做足安全措施!

事件曝光後,男主角黃子恆接受傳媒訪問時,承認的確曾與Michelle發生性行為,但就只有一次,而且有做足安全措施,不介意去驗DNA以證明自己的清白。黃子恆又謂控制唔到對方做啲咩,只希望謠言唔好再散佈。

黃子恆只承認兩人發生過一次性行為,且有做足安全措施!

2016年被指介入裕美婚姻

其實黃子恆都唔係第一次出現負面新聞㗎啦,2016年時佢被指介入裕美與老公林恩浩的婚姻,兩人被拍到一齊到街市買餸,期間男方更主動攬實女方腰!親蜜關係不言而喻。兩人買完餸後就返到男方位於西貢的村屋,兩人夾手夾腳準備晚飯,猶如新婚夫妻般甜蜜,最後裕美更留低過夜!

裕美:一班人開大食會

當時裕美個講法係當日係假期,所以一大班人開大食會,同行亦有其他幕後人員。一行人大約在八、九點離開,佢並沒有留低過夜。裕美又話自己正拍攝劇集,雖然同劇沒有黃子恆,不過自己好多嘢唔識,要向對方請教。最後佢話唔會理其他人點講,正如有人話佢整容一樣,佢唔會去理。

依家嘅裕美。
早年嘅裕美。

裕美驚爆離婚

之後被問到老公會否介意,裕美就驚爆已經搞緊離婚!佢話自己已單身半年以上,現在辦離婚手續,不過就唔回答是否出現第三者,只係話兩人性格出現問題,曾經試過挽救呢段婚姻,但最終都係解決不了。裕美話剛剛簽咗新經理人,會拍劇重新出發。